Nik0729 | 19 Липня 2017, о 22:23 |
---|---|
Користувач |
Доброго часу доби, шановні форумчани! Потрібна порада відносно комплекту Park Audio Classic Set 2000. А саме, чи варто його купувати (цікавить надійність, потужність, збалансованість, якість звуку, можливо якісь недоліки, чи переваги). Хотілося б почути думку тих, хто вже мав справу з цим комплектом. Питання виникло в зв'язку з можливістю оновлення апаратури будинку культури (в якому я працюю). Тому деякий час сидів, перебирав варіанти підсилювач + колонки, а потім натрапив на готовий комплект від Парка. Він якраз вписується у виділений бюджет. Ще цікавить чи досить його потужності, щоб якісно озвучити достатньо великий зал (650 місць, розміром 25 м. на 40 м. і приблизно метрів 6 - 8 висота) Отже, прошу відгуків про це обладнання. |
bogdannn15 | 20 Липня 2017, о 21:26 |
Користувач |
Хороша акустиична система рекомендую бо сам користуююся проблем немаєє |
la1la2buh3buh4 | 20 Липня 2017, о 22:14 |
Користувач |
На мою думку для Вашого залу(1000кв/м) цієї акустики буде замало... |
Вячеслав Нашемпа | 21 Липня 2017, о 18:07 |
Користувач |
На залу такої площі(40х25) фірма DYNACORD пропонує комплект COBRA 2,можете подивитись характеристики і підібрати щось подібне,звичайно за адекватну ціну,бо маю сумніви що Вам виділять гроші на фірму такого рівня. |
Nik0729 | 21 Липня 2017, о 21:38 |
Користувач |
Всім дякую за відповіді. Теж маю думку, що цього комплекту буде замало для такого приміщення, через те й звернувся сюди по пораду. Відносно Cobra 2, то дійсно класний варіант, але ви праві на всі 100 відсотків - на те звичайно ніколи такої суми не виділять. Я вам більше скажу, коли попросив керівництво про оновлення апаратури (бо старий комплект уже "на ладан дише"), сказали "добре, підбери щось нормальне". Ну я спочатку запропонував Classic Set 6000 від того ж таки Парка (думаю, його мало б вистачити на той об'єм). Але коли озвучив ціну, то відразу ж було сказано "ні, то занадто дорого, шукай дешевше". От і мусив вибрати менший варіант. Ще раз, Всім дякую за відповіді. |
Jd | 31 Липня 2017, о 22:15 |
Користувач |
Беріть краще ксласік сет 1000 два комплекта набагато краще по звуку за 2000 . |
la1la2buh3buh4 | 2 Серпня 2017, о 09:14 |
Користувач |
Беріть краще ксласік сет 1000 два комплекта набагато краще по звуку за 2000 . |
Nik0729 | 2 Листопада 2017, о 19:18 |
Користувач |
Шановні колеги! А хто що може сказати про активну акустику від Alto Professional, а саме нова серія TS2 (можливо хтось працював на таких). Подивився по музичних магазинах, то практично за ті самі гроші можна зібрати комплект із 2 топів Alto Professional TS 215 і 2 сабів Alto Professional TS 215S. Якщо порівняти Парк Аудіо класік сет 2000 і комплект із названих вище компонентів від Альто, то що, на Вашу думку буде кращим? І ще, цікавить надійність апаратури Альто (Китай все таки). |
la1la2buh3buh4 | 3 Листопада 2017, о 13:17 |
Користувач |
Спілкувався я нещодавно з одним продавцем апаратури, теж хотів взяти компактне та не дороге для дрібної роботи. Так от він мені сказав що то є повне лайно. EV ZLX 12P спокійно взуває 15 Альто. І що на його думку серія EV ZLX краща за серію JBL EON, хоч EON і дорожчі. Тому якщо брати комплект недорогої активної акустики, то самий недорогий але надійний варіант це 2 х EV ZLX12P та 2 x EV ElX118P. І це не лише моя думка. |
Вячеслав Нашемпа | 3 Листопада 2017, о 16:41 |
Користувач |
Чому Ви зациклились на комплекті "низ і топ",гляньте на прості 2х15 і драйвер,той же МАГ MD2554 або щось подібне,я так розумію що носити їх будуть рідко,в мене в знайомого на сцені стоять такого типу і досить непогано,звичайно якщо у Вас там не виступає SCORPIONS. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти