Dj_Yura | 24 Липня 2017, о 09:35 |
---|---|
Користувач |
Привіт. KORG PA 50 - служив вірою і правдою 10 років. Раптово перестав працювати один динамік ( не грає ліва сторона). Динамік ніби працює, шум йде однаковий із лівого і правого динаміка. Через апаратуру ситуація аналогічна - не грає ліва сторона. Чи в ПА50 відключається один динамік в настройках? Підкажіть, що небудь? |
IWAN2015 | 25 Липня 2017, о 09:55 |
Користувач |
В першу чергу - тре провірити шнур від клавіш до пульта, можливо коротнув і спалив один вихід то трохи потягне копійку. А також можна попробувати переставити ОС версію - деколи помагає. В крайньому випадку розібрати інструмент і переглянути всі зєднання шин, особливо ту що йде від материнки до лінійного виходу тупо витягнути і запхати назад, але акуратно, бо можна повідривати контакти з шини. Ну і сама проста версія може бути - вилетів регулятор (фейдер) звуку. |
Dj_Yura | 25 Липня 2017, о 21:47 |
Користувач |
Клавішу розібрав, все "передьоргав", результату не має - не працює.
|
IWAN2015 | 26 Липня 2017, о 09:56 |
Користувач |
Треба такой переставити ОС версію, а тоді якщо не поможе шукати поломку. І ще одне - попробувати (легко але не на масу) коротнути регулятор звуку і за одне подивитись чи під ним не зогнили доріжки. |
Dj_Yura | 26 Липня 2017, о 16:13 |
Користувач |
Переставив на мікросхемі дроти, які йдуть до динаміків - тобто поміняв місцями лівий і правий динаміки. Результат - динамік робочий 100%. Лівий динамік, який не грав, почав грати добре! Правий грає , але дуже тихо! Зараз проблема наступна: - одна сторона грає дуже тихенько, інша грає добре! |
IWAN2015 | 27 Липня 2017, о 11:39 |
Користувач |
Подобає на регулятор звуку. Тре відкрутити плату управління і глянути на дорожки біля регуляторів звуку, можливо є десь обрив. Колись я в своєму па50-ому міняв регулятор звуку, то кругом нього всьо заржавіло. Ну і оптимальний варіант, якщо би з колегів хтось хотів пожертвувати 50-им методом заміни плат. |
vanjatko | 27 Липня 2017, о 12:12 |
Користувач |
Шановний Dj Yura я вам раджу краще зверніться до спеца по ремонту.Сам працюю в сервісі Roland то після таких експериментів буває важко відновити апарат.А несправність там буде в конденсаторах через які проходить аналоговий аудіо сигнал. |
PETROWYCH | 30 Липня 2017, о 11:25 |
Користувач |
В Україні ще такий ся не вродив. Єдиний спец по коргах і не тільки, якого я знаю - дійсно СПЕЦ, знаходиться в Ростові. Він реально ремонтує, а не тупо міняє плати як наш суперський сервіс-центр в Києві. |
vanjatko | 31 Липня 2017, о 09:54 |
Користувач |
PETROWYCH ВИ недооцінюєте УКРАЇНСЬКІ таланти.Специ в нас слава богу Є.І не обовязково в Києві.З повагою до ВАС сервіс "ЮРИТМІКС" м. Мукачево.
|
PETROWYCH | 17 Жовтня 2017, о 10:14 |
Користувач |
Цікавить н. тел. до вашого спеца, напишіть якщо не важко. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти