Petrovich1970 | 8 Вересня 2017, о 01:08 |
---|---|
Користувач |
Придбав акустику з динаміками Eminence beta 15 a вч BIG 1500- 20000Гц без фільтрів розподілу частот , порадьте які фільтра взяти MAG .чи P Aubio і з яким розділом краще на ці динаміки . Хочу використовувати з сабом , і без для малих залів. Пробував ставити на вч кондинсатор 1, 5 Мкф з лампочкою а динамік на пряму ніби музика не погано звучить , але мікрофон sm 58 ріже в сч ,пробував еквалайзером вирівняти , але мікрофон бідно звучить як за 50 грв.хоча мікрофон оригінал shure. |
Petrovich1970 | 8 Вересня 2017, о 12:34 |
Користувач |
Взяв у колег музикантів попробувати фільтра Park audio delta 5212 ,одні горби в частотного діапазоні на моїх динаміках нч ,вч . Висновок реклама купіть наші фільтра і ваша акустика зазвучить Міф. Буду замовляти фільра у Хмельницькій обл знайшов тут на сайті телефон .Поспілкувавшись з майстром зрозумів що фільтра треба правильно робити тільки під свою акустику по розміру колонки і частотам нч динаміку , вч драйверу і рупору. Століття живи і століття вчися , приказка. |
Вячеслав Нашемпа | 8 Вересня 2017, о 17:57 |
Користувач |
На сайті є Юрій Гаврилюк,він займається цим питання професійно,напишіть йому і отримаєте відповідь на Ваше питання. |
Володимир Матвійчук | 8 Вересня 2017, о 21:15 |
Модератор |
Висновок реклама купіть наші фільтра і ваша акустика зазвучить Міф Повний носенс. Звичайно, що фільтр треба підбирати чи виготовляти під свою акустику. Точно так, як купувати запчастину саме для конкретного авто. |
Petrovich1970 | 8 Вересня 2017, о 21:46 |
Користувач |
Вячеслав дякую за відповідь , я дзвонив в Камянець-Поділький розмовляв з майстром звати Юрій гадаю що до нього потрапив ,отримав відповідь на всі свої запитання, у нього і робитиму фільтра. |
Petrovich1970 | 8 Вересня 2017, о 22:10 |
Користувач |
Володимир я з Вами повністю згоден , але ж не всі про це знають ,як і я . Ось і написав на сайті про допомогу до тих хто розбирається в цьому. Так і вчимося |
Multitone | 6 Травня 2018, о 20:11 |
Користувач |
Володимир каже абсолютно вірно. Добавлю тільки, що кожен фільтр треба налаштовувати не тільки під свій кабінет і спікери, але й під свій смак. Якщо маєте інші питання щодо фільтрів, можете написати мені на ekb@ukr.net або зателефонувати 0968028608. Євген. |
Multitone | 6 Травня 2018, о 20:15 |
Користувач |
До речі, трошки незрозуміло, чому до вуфера Eminence Ви не придбали твітер Eminence? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти