KILYA1974 | 3 Листопада 2017, о 03:37 |
---|---|
Користувач |
Підскажіть будь-ласка, може хто працює з таким мікшером! Чи вартий він уваги, надійність, функціонал, ревер і т.к.інш. Дякую! |
Andrew Timochko | 3 Листопада 2017, о 14:47 |
Користувач |
Одне що в цьому пульті хороше то процесор ефектів це вічний пульт купив і вічно ним будете користуватись бо його ніхто не схоче купляти б/у!!! |
Ivan2912 | 3 Листопада 2017, о 22:09 |
Користувач |
У мене є пульт Behringer Xenyx X1222-USB. Досить таки непоганий. Використовую його на тамадування. Коли продав Візарда то думав якого пульта купити то прийшлось на ньому декілька халтур відлабати. І нічого страшного,все пройшло на Ура. Люди навіть нічого не помітили. Тільки для мене було щось не так, але потім привик. До хорошого скоро привикається. Ціна-якість. Всі ми розумієм але кожен обсирає. Щось краще коштує як мінімум в 5 раз дорожче. Але треба розуміти що за ці гроші це суперовий пульт. Так що,ось так. |
Віталік Вус | 3 Листопада 2017, о 22:31 |
Користувач |
Як робочий мікшер не раджу ніяк.Як запасний-буде ОК.
|
KILYA1974 | 4 Листопада 2017, о 06:50 |
Користувач |
А причина? |
KILYA1974 | 4 Листопада 2017, о 06:51 |
Користувач |
Невже звучання у нього таке погане? |
KILYA1974 | 4 Листопада 2017, о 06:53 |
Користувач |
Просто ціна прийнятна! Як для бюджетного мікшера! Робота в основному подвір`я, шалаш і т.к. |
Віталік Вус | 4 Листопада 2017, о 21:38 |
Користувач |
звучання терпиме.В плані надійності косяків вистарчає. |
strajk | 21 Листопада 2017, о 18:46 |
Користувач |
найбільша біда - шумить і ненадійні фейдера. Таким користуюсь уже років 5 в умовах дуже поблажливих - стоїть на репетиціях в будинку культури, майже непорушно. Але фейдера почали виходити з ладу. Як для репетицій - то нічого, тим паче в ньому єквалайзер є і процесор досить різноманітний (навіть пітчер є) і розширення стереобази. Але працювати на ньому на заходах вийде років 2-3 від сили. А міняти фейдера - краще потратьте ці гроші зараз на якусь ямаху. А бо зовсім розоріться - але купіть цифру. |
Nik0729 | 21 Листопада 2017, о 20:24 |
Користувач |
Цілком підтримую попереднього дописувача, краще трішки добавити і придбати мікшер від Ямахи серії MG (наприклад YAMAHA MG 12 XU (в мене на роботі такий)). Буде надійніше і по функціоналу теж непогано, та й процесор ефектів достатньо непоганий. Звісно це лише моя думка і аж ніяк не рекомендація. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти