Олександр Соколюк | 23 Червня 2020, о 15:43 |
---|---|
Користувач |
Дякую, це гарна новина, буду пробувати!!! |
Богдан Іванишин | 24 Червня 2020, о 01:31 |
Адміністратор |
Супер! Потрібно спробувати! Дякую! |
ZZ2000 | 25 Червня 2020, о 21:15 |
Користувач |
Да згодиться, по-бистрому коли там дмухнуть коробки.. Жаль, мені зараз навіть ніде пошуміти, чекаємо вже закінчення цього "кінця" що зараз робиться навколо. ))) |
Сергій Пилипенко | 2 Липня 2020, о 11:05 |
Користувач |
Доброї пори всім! Питання, що до нововведень. Це треба прошивку у мікшері міняти чи на iPad? Куди підключати Smaart rta мікрофон? |
Andrew Timochko | 2 Липня 2020, о 12:33 |
Користувач |
Щодо оновлення то програму потрібно оновити в App store. Але це стосується програми Mixing Station а не стандартної проги. Smaart по старій системі через звукову карту і шнурком до пульта на лінійний вхід. |
Andrew Timochko | 15 Квітня 2021, о 15:19 |
Користувач |
Всім привіт!!! Хтось вже пробував використовувати ultranet? |
Сергій Пилипенко | 19 Квітня 2021, о 15:54 |
Користувач |
Вітаю всіх користувачив X air-18! Шановні добродіі, хто зіткнувся з такою проблемкою, як у мене: для управління XR18 у мене з'явився iPad4 з IOS 10.3 а для того, щоб встановити X-AIR з APPStore треба IOS 12 і вище(так як ПО вж оновлено на сайті). Яким чином можна вирішити дане питання, бажано щоб не міняти гаджет?
|
milar85 | 19 Квітня 2021, о 19:24 |
Користувач |
Скачайте, або купить управлялку від Давіда! |
milar85 | 19 Квітня 2021, о 19:34 |
Користувач |
У Давіда у фейсбуці навіть є спільнота, де можна до нього звертатись з питаннями, або навіть з проханнями шось "допиляти" в програмі. Я коли встановив його програму, то рідну від Беріна вже не хотів бачити! Дуже зручна, з великими фейдерами, з можливістю виведення кнопки ТАП на "головний" екран. Можна використовувати в "вертикальному" режимі! Фейдери "адаптуються" під висоту екрану і стають ще зручнішими. |
Гринів Міша | 21 Квітня 2021, о 13:49 |
Користувач |
Пане Богдане! Що Ви можете сказати про таке налаштування мікрофонів.Це так званий пісок в голосі.Адреса:https://www.youtube.com/watch?v=EzmU77oVqYA. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти