KILYA1974 | 30 Листопада 2017, о 11:46 |
---|---|
Користувач |
Допоможіть з вибором! Soundcraft signature 12 чи Yamaha MG 12 XU приблизно ціна та сама і функціонал! Чекаю поради! Дякую! |
la1la2buh3buh4 | 30 Листопада 2017, о 12:03 |
Користувач |
Soundcraft UI12!!! Новий 300$. І всі питання з приводу мікшерів зникнуть миттєво. Вам ще в Вашій попередній темі радили взяти цифру. Також прийнятним може бути Roland VM3100... Адже для Вас, як і для багатьох українців, питання $$$ не на останньому місці? |
SHARIK | 30 Листопада 2017, о 15:30 |
Модератор |
la1la2buh3buh4 Ви не до кінця розібрались в сутті питання... Багато дирок, крутілок і мала ціна - ОСЬ ПРІОРІТЕТ ПИТАННЯ... |
la1la2buh3buh4 | 30 Листопада 2017, о 16:24 |
Користувач |
Ну, в такому випадку, можу "порекомендувати" пульт "ВЕНЕЦ". Він і здоровий, і важкий, та має вбудований плівковий ревер, багато круцьок. Для зручності при транспортуванні комплектується, як Dynacord PM, захистною кришкою... Якщо не подобається "Венец", то є ще "Электроника ПМ"... Зато скільки коштів буде зекономлено, ще й на класний мікрофон залишиться, наприклад МД... |
KILYA1974 | 1 Грудня 2017, о 10:10 |
Користувач |
Де Вас таких розумних роблять? Запитав конкретно! Не знаєш то мовчи! А то розводять філософію! Хочеш поговорити з шаріком говоріть по телефону і доказуйте один одному хто розумніший! А на рахунок $$$ не ваша справа! І мені вибирати чи цифра чи аналог!
|
la1la2buh3buh4 | 1 Грудня 2017, о 16:39 |
Користувач |
Шановний KILYA1974. Я з Вами телят не пас, тому не треба мені ТИКАТИ!!! |
KILYA1974 | 1 Грудня 2017, о 21:13 |
Користувач |
Ну а для чого тоді цифра ,якщо використовуєте обробці TC! Ваше ж твердження що цифра і все! Вибачте ,я не хочу нікого образити, але знаєте цифра цифрі різниця! Самі подумайте! За копійки взяти цифру де є все і кайфувати, може легше взяти хороший ноут і закачати кучу програм от і вся цифра! Чув я і Behringer XR і Soundcraft UI , але коли приїзжаєш в інший шалаш чи подвір'я начинаються ці понти по настройці , а результаті 20 хвилин на аналозі настройки і 2 години на цифрі! Вибачте ще раз ! Це моя суб'єктивна думка! Тому я вважаю цифра для ресторану , кабака так, але все інше вибачте ! |
KILYA1974 | 1 Грудня 2017, о 21:18 |
Користувач |
А на рахунок телят! Я також з вами не пас! І пропонувати мені "ВЕНЕЦ" чи ПМ" в наш час це образа! Хоча я на "ПМ" пропрацював 10 років у свій час - це був досить непоганий мікшер!!! Так що , не знаю хто хам, а хто ні! |
yackiv | 1 Грудня 2017, о 22:52 |
Користувач |
Soundcraft signature 12 буде краще по всіх показниках |
KILYA1974 | 2 Грудня 2017, о 04:06 |
Користувач |
Дякую! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти