Stas007 | 10 Лютого 2018, о 23:09 |
---|---|
![]() Користувач |
між пультом та усілком максимайзер BBE 462 -а можна детальніше, яку функцію цей прилад у вашому комплекті виконує? |
Stas007 | 10 Лютого 2018, о 23:09 |
![]() Користувач |
.Маю Альто TS115 пасив. до них Парк аудіо VX700-8. Пульт Ален-Хіт ZED10F -на мою думку, ви початково гроші вклали не в ту акустику, це була перша шишка. Вибирати суби то такого комплекту це буде друга набита шишка. Я к на мене, я б зробив інакше. Топи RCF-325 активні або їх аналог по тиску EV, JBL, QCS, ітд... На повітрі до 100-150 чоловік можна обійтись без сабвуферів, головне не перегружати. Потім поступово доповнити субами. Це звісно моя особиста субєктивна думка... |
__Bond_ | 10 Лютого 2018, о 23:32 |
![]() Користувач |
Спектральные энхансеры BBE Sonic Maximizer 462, 482, 882. Произведенные изменения предназначены для повышения долговечности устройств в условиях концертной деятельности. В новых моделях передняя панель выполнена из алюминия толщиной четверть дюйма и прикреплена к корпусу болтами. Используются пленочные резисторы, операционные усилители собственной разработки, печатные платы повышенной прочности с утолщенными сигнальными линиями. Все регуляторы, переключатели и разъемы прикреплены непосредственно к печатной плате. Кроме того, графика оптимизирована для разборчивости в условиях плохого освещения, а алюминиевые вращаемые регуляторы с накаткой должны облегчить управление. Устройства однорэковые, двухканальные, имеют на каждом канале регулятор уровня низких частот (до +12 дБ на 50 Гц), регулятор уровня обработки (до +12 дБ на 5 кГц), индикатор выходного уровня из пяти светодиодов. Есть кнопка “холодного” обхода обработки. -- якщо на слух, то цей прилад просто покращує деталізацію частот. -- |
__Bond_ | 10 Лютого 2018, о 23:45 |
![]() Користувач |
прикольна інфа Stas007 про напрямок покращення апаратурки. Посиджу, погуглю, почитаю, подумаю над Вашим варіантом :-) |
Богдан Іванишин | 11 Лютого 2018, о 01:00 |
![]() Адміністратор |
Прилад енхансер, не покращує деталізацію частот - це психоакустичний динамічний прилад якмй вносить у задані часоти позитивні гармоніки, які вносять свій певний "характер" у загальний мікс особливо у верхній полосі АЧХ |
la1la2buh3buh4 | 11 Лютого 2018, о 18:08 |
![]() Користувач |
.Маю Альто TS115 пасив. до них Парк аудіо VX700-8. Пульт Ален-Хіт ZED10F
-на мою думку, ви початково гроші вклали не в ту акустику, це була перша шишка. Вибирати суби то такого комплекту це буде друга набита шишка. Я к на мене, я б зробив інакше. Топи RCF-325 активні або їх аналог по тиску EV, JBL, QCS, ітд... На повітрі до 100-150 чоловік можна обійтись без сабвуферів, головне не перегружати. Потім поступово доповнити субами. |
Fire | 5 Жовтня 2021, о 00:01 |
![]() Користувач |
Я вам так скажу,що mag не є поганою канторою. Вони мають досить достойну акустику ,особливо саби. Топи rcf 712 mk IV активні (700 вт rms ,1400 відповідно peak) і топи mag nd 554 a в порівнянні і в роботі ,то різниця велика. Rcf -вибачте ,але не дотягує ні до тиску ні до чіткості. На потужності вище середньої rcf просто прохрапує,а маг тримає потужність і навіть ні разу не клікне. Rcf акустика( Нова ) - це обман по потужності і надійності.Вона реально 300 вт. Треба брати rcf старіші,там є звук і тиск і надійність. Не вміємо ми цінувати своє,шукаємо іноді не то. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти