!!! | 18 Лютого 2018, о 11:14 |
---|---|
Користувач |
Вітаю усіх! Прошу поради у виборі активної акустики. Робота по весіллях та дн. |
Ivan2912 | 19 Лютого 2018, о 10:51 |
Користувач |
Треба слухати і порівнювати. Я зараз працюю на ФБТ Промакс 14а. Перед цим працював на РЦФ. Фірма ФБТ мені більше сподобалась і по звучанню і по компактності. |
Богдан Іванишин | 19 Лютого 2018, о 14:46 |
Адміністратор |
FBT зараз на піку популярності! Чув їхні нові лінії в Києві на виставці 2017 - звучали гарно, збалансовано і мяко! Хороший підбір комплектуючих мабуть! RCF дуже суб'єктивна колонка! Страшно різючий драйвер! На любителя... |
Андрій | 5 Липня 2018, о 22:10 |
Користувач |
Вітання всім! Колеги хто володіє у Львові акустикою ФБТ Промакс 14а, хочу послухати їх. |
pete fedyshyn | 9 Липня 2018, о 16:00 |
Користувач |
Обєктивно акустика одного класу. FBT ставить головки B&C, а RCF власні. Характер звучання у них різний, то вже що кому подобається. суб'єктивна колонка! Страшно різючий драйвер! На любителя... Просто вони в ширпотребну серію поставили драйвер 3" з топових моделей, він більш далекобійний і просто давить низовий динамік, напевно тому і різке звучання
|
Ivan2912 | 26 Липня 2018, о 19:29 |
Користувач |
Приїзджайте у м.Хирів або м.Старий Самбір Львівської області і послухаєте ФБТ Промакс чи Евомакс. Будите приємно вражені звучанням. Звучання насправді на вищому рівні. |
Андрій | 26 Липня 2018, о 22:43 |
Користувач |
Привіт усім! І справді нині я мав честь побувати в пана Івана в Старому Самборі і переконався що акустика FBT Promax 14a звучить на вищому рівні, особливо середні і високі частоти звучать мягко в порівняні з RCF і ще одна перевага перед RCF тут присутній перемикач характеру звучання типу кросовера, єдиний недолік ціна.Рекомендую всім послухати. |
la1la2buh3buh4 | 27 Липня 2018, о 14:10 |
Користувач |
Ото-ж бо й воно... єдиний недолік ціна. |
Ivan2912 | 27 Липня 2018, о 15:11 |
Користувач |
Хочеш добру акустику то треба розуміти що й ціна буде більшою. Але заплатив і купив серйозний апарат тай насолоджуєшся казковим звучанням !!! Цей арарат своїх грошей вартує без перебільшень. Хто чув, то пітвердить а хто не чув то даю можливість послухати і переконатись. |
la1la2buh3buh4 | 28 Липня 2018, о 11:41 |
Користувач |
Цілком і повністю з Вами згоден. Я такої-ж думки. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти