Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Park Audio - B&C Speakers
Park Audio - B&C Speakers

Вітаю всіх хто завітав до теми!

Скажу відверто, що тему створив для того, щоб розширяти власний досвід та в допомогу всім колегам при виборі нової акустики.

І мова піде про топи та саби від Парк Аудіо на компонетах B&C Speakers.

Цікава думка тих, хто мав досвід чути чи працювати на даній акустиці: - CL3212, T141, PS615, NW715,  ND112, ND115, TX112, TX5118,PS5115, PS6118 - актив або пасив (звісно пасив ваще оцінити, тому що пісилювач може бути неадекватним)

Прошу власників так званої хфірмИ не флудити і не тролити дану тему, щоб вона не заглохла. Бо можливо хтось там 10 років на Парках з еміненсами всередині працював, потім купив RCF і зараз буде кричати що то все лайно з лейблом Парк.

ПОЇХАЛИ!!!

Файна тема! Буду короткий так як не маю на даний момент часу розширено усе сформулювати! Ми працюємо уже рік, на акустиці від Парку, правда на топовому їхньому комплекті - DUPLEX SET. Лінійний масив постійної кривизни + сабвуфери TX6118-P з DSP процесорами і все що до того входить (програмне забезпечення і т.д.). Скажу чесно, що комплект не дешевий, Перейшли на нього з Dynacord D 15\3 - відпрацювали на ньому інтенсивний сезон 2017 - і ні секунди не жаліємо про витрачені кошти! Десь думаю я, і мій напарник що цей сет у нас надовго! У двох словах кину посилання екскурсії на звод і покупки + легенького відеоогляду на даний сет. Повний огляд буде у нас на каналі трішки згодом https://www.youtube.com/watch?v=sYiyCzT1CKE&t=5s

Такоє цікавлять відгуки про акустику даної фірми.

Ціна-якість, надійність.

Які топи + сабвуфери оптимально підходять одні для одних...

DUPLEX SET. Лінійний масив постійної кривизни + сабвуфери TX6118-P з DSP процесорами і все що до того входить (програмне забезпечення і т.д.).

Пане Богдане, дайте відповідь на таке питання.

У цього сабвуфера є можливість підключити два  топа, щоб не втратити стерео та використати його процесор? Саме при використанні одного саба!

Так зателефонуйте виробникові і отримаєте всю інформацію яка Вас цікавить...

Так можна. У нього є 2 входи і 2 виходи.Отож сміло маршрутизуєте стерео сигнал через один саб. Причому конфігуруєте налаштування ДСП процесора на сабі під свої топи! У нього є дві юзерські комірки для зберігання різних налаштувань вашої конфігурації.

Так можна.

Дякую!

Шановні, форумчани. Можливо хтось користувався або має свою думку щодо наступних комплектів ( що краще по звуку та більш універсальне ) - зали до 150 чоловік ?

1- варіант Park Audio SPIKE 3812.05 ( "палки" )

- Park Audio VA308.05: RMS160 Вт; мах 102дБ (SPL/12м); чутливість 98дБ

- Park Audio ND112P-05: RMS 400 Вт; мах (half space): - 127дБ/ 1м; чутливість 95 дБ

2- варіант Park Audio CL3212-P ( 2 шт. ) + Park Audio ND115-P ( 2 шт. )

- Park Audio CL3212-P: RMS 350 Вт; мах SPL 123 дБ; чутливість 98.5 дБ

- Park Audio ND115P; RMS 500 Вт; мах SPL 128.5 дБ

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти