robot | 29 Березня 2018, о 22:01 |
---|---|
Користувач |
Усім привіт хто стикався з цим пультом - Behringer europower pmp 1000, і взагалі чи варто купляти пульти цього виробника, як вони себе ведуть? |
Иван Боровой | 31 Березня 2018, о 13:34 |
Користувач |
не слышал о таком. |
Богдан Іванишин | 1 Квітня 2018, о 11:05 |
Адміністратор |
"і взагалі чи варто купляти пульти цього виробника, як вони себе ведуть?" Варто купляти цифру x-air - прекрасний товар усе на рівні! І збірка, функціонал, звучання - усе на рівні! За ці що в темі топіку - не знаю не скажу... |
pete fedyshyn | 3 Квітня 2018, о 16:05 |
Користувач |
А що добре звучить x-air? Бо цікавлюсь цифрою, дивився в бік Midas m32. Але почув в роботі і перестав дивитись)) |
Богдан Іванишин | 3 Квітня 2018, о 16:41 |
Адміністратор |
х - аir і Midas - побратими, преампи у x air від Midas. X air - 32 від бехра - це хіба не та сама "сорочка" що Midas m32.?? ПС Не знаю, X air мене аж ДУЖЕ задовільняє по звучанню і функціоналу. Але в кожного свій смак що стосується звуку, це все субєктивно. |
pete fedyshyn | 5 Квітня 2018, о 14:06 |
Користувач |
Воно то звичайно субєктивно, Мав можливість порівняти. Лінійний масив Electrovoice XLC, підсилення Digam , мікшер Midas m32 включили, все ніби добре, А потім DiGiCo S21 поставили і таке враження, що акустика бyла ковдрою накрита, а тепер її зняли. Зробив для себе висновок, цифру треба брати, або хорошу, або хороший аналог. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти