Олександр Тимошук ... | 31 Липня 2018, о 01:22 |
---|---|
Користувач |
Хто з вас мав таку штуку або і зараз користується? Ваші враження, поради, рекомендації. Мене зацікавило, бо можливо не потрібно буде закидати лише по 3 стиля і коли раптом що, то знову міняти на наступні 3 стилі. А так флешку всунув і всі стилі запущені. А можливо я помиляють? Загалом, які додаткові можливості такий привід додає для подруги клави? Ось тут якесь відео на ютубі є про це: https://www.youtube.com/watch?v=9t6387VcdA4 |
Вячеслав Нашемпа | 31 Липня 2018, о 07:18 |
Користувач |
у мене в 740 стоїть така штука тільки перші ще без usb,від флопі дискет,на той час було актуально,зараз не викоростовую взагалі,а стилі треба буде всерівно заганяти в синтезатор і тільки тоді грати,прямо з флешки воно не працює |
Ілля | 31 Липня 2018, о 13:46 |
Користувач |
В мене на Ensoniq TS-12 є таке щастя. Нашого виробництва, від 2avcom. Система така: на флешці лежать образи дискет, ти завантажуєш якийсь один, а синтезатор думає, що то дисковод з дискетою. Кожний образ заванажується не миттєво, а приблизно стільки ж часу, скільки раніше дискета грузилася. Так само відбувається і запис. Тобто воно працює як емулятор флопа, і ніяк інакше. |
Вячеслав Нашемпа | 31 Липня 2018, о 17:31 |
Користувач |
прямо в точку, це і є емулятор.Доречі я не використовую можу зняти і продати. |
Олександр Тимошук ... | 31 Липня 2018, о 20:11 |
Користувач |
Та я би таку радість поставив бо в мене то лише 1 дискета в наявності, вона мені в спадщину з клавою дісталась. А щоб щось добавити то треба в старий ноутбук пхати (він на ладан дихає). Ноутбук ще з флоппі-приводом. Зараз молоде покоління то вже і не знає, що то є таке :) Доречі, через ЮСБ-привід клава випадково МР3 формати не почне читати? Ну я не знаю, питаю суто теоретично. Можливо ще підкажете, ще можна підкачати файних стилів для 740-ки ? |
Олександр Тимошук ... | 31 Липня 2018, о 23:31 |
Користувач |
Знайшов на просторах весь набор старндартних стилів до ПСР 740 - кому треба - пишіть, відправлю. |
Ілля | 1 Серпня 2018, о 11:10 |
Користувач |
Олександре, вам може допомогти USB Floppy Drive, вони значно дешевші за емулятори. На OLX від 100 грн, на аліекспресі - від 9 доларів. Купуй - не хочу. ;) |
Viktor UKR | 1 Серпня 2018, о 17:15 |
Користувач |
Олександр Тимошук ...---- мп 3 :) 740 машуню точно невідкриє |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти