Viktor UKR | 13 Жовтня 2018, о 22:37 |
---|---|
Користувач |
Мікшерський пульт нового покоління
якість на найвищому рівні.
Сучасний МП3 плеєр з жк дисплеєм і можливістю роботи з папками і функцією запису.
Характеристики:
|
Богдан Іванишин | 14 Жовтня 2018, о 01:33 |
Адміністратор |
Схоже на дешево-глобальний Китай... Мп3 плеєр такий самий як у дешевій китайській колонці на акумуляторі. Не знаю, не користувався, не чув, але зовнішній вигляд і круцьки замість фейдерів - довєрія не внушають... |
Вячеслав Нашемпа | 14 Жовтня 2018, о 08:39 |
Користувач |
З "бігів" я ще не бачив нічого хорошого |
Ілля | 15 Жовтня 2018, о 19:12 |
Користувач |
Це хіба що вам не вистачає в Ямасі мікрофонних входів. Якщо вистачає, то не варто міняти Ямаху на Китай. Ефект-процесор і в Ямасі є, а плеєр такий, як в цьому пульті, можна купити зовнішній на Аліекспресі за три копійки. З іншого боку, ця дешева Ямаха початкового рівня, напевне, теж збирається у Китаї. |
Viktor UKR | 15 Жовтня 2018, о 22:06 |
Користувач |
дякую за поради - машака є машка :) |
Богдан Іванишин | 16 Жовтня 2018, о 00:10 |
Адміністратор |
По функціоналу він цікавіший звісно ніж Ямаха, але що до звуку дуже сумнів бере... Ну і ефект процесори в тих пультах (Ямаха) комплектуються материнкою процесора spx серії, (якщо мені пам'ять не зраджує), а це таки проц перевірений часом... |
Viktor UKR | 16 Жовтня 2018, о 09:03 |
Користувач |
Yamaha біт на виході я не можу ніде знайти.А тут пишуть 24 тай бачу делей більше ніж у машки - але то треба то всьо слухати,може хтось купить,тоді відпишиться. |
shadow08 | 21 Жовтня 2018, о 13:45 |
Користувач |
Ліпше ті гроші пропити,як таке брати.Або для садочка. |
IWAN2015 | 22 Жовтня 2018, о 23:34 |
Користувач |
Та як так ..?! То ж э эмаха(в)!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти