pavelPSR (Павло ... | 28 Листопада 2018, о 21:03 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня Всім. Шановні пані та панове, хочу поспілкуватись з Вами на рахунок китайського музобладнання, в основному звукового, адже не всім по карману Джибіелі, Електровойси і т.д. та навіть наше українське. Можливо хтось експлуатує, то поділиться інформацією, ну наприклад Саундкінг чи може ще щось є "достойне". |
Богдан Іванишин | 29 Листопада 2018, о 02:34 |
Адміністратор |
Думаю краще розглядати Alto, soundking фурнітура хіба, кофри і стійки. |
la1la2buh3buh4 | 29 Листопада 2018, о 08:20 |
Користувач |
Я колись працював на комплекті BIG, активний мікшер J8 та колонки РР-115. Потім навіть вдалося те все продати. Спершу пішов в люди активний пульт, а за ним, через певний проміжок часу, колонки... |
pavelPSR (Павло ... | 26 Грудня 2018, о 20:39 |
Користувач |
Доброго дня всім. Шановні добродії, скажіть будьте ласкаві що то за дивайс MALONE, то є Китай чи Німечина, маю на увазі активні колонки, ато і ціна приваблива і шильдик теж, типу 400 ват РМС, 15 дюймів. Чи то може те саме як я уже писав тут про сабвуфер ІБІЦА СУБ15А, на шильдику теж написано 400 ват/800 пік, а він насилу гуде, ну думаю можливо щось струсилось при пересильці, ні просто підсилювач побудований на мікросхемі ТДА 7294 яка видає всьго 60 ват, от такий зальот, а для мене 6500 тисяч гривень це гроші. Дякую за увагу. |
Andrew Timochko | 26 Грудня 2018, о 21:59 |
Користувач |
Доброї пори доби!!! Мав я ці колонки Malone ну і що можу сказати десь для школи на тамадування стає, навіть у малих залах можна працювати. Наступне що хочу написати то те що мені попалась ця колонка з неодимовим динаміком за ту ціну що я за неї заплатив то я був здивований, також там був вихід на 8Ом і я планував підключати сабвуфер, але коли я її дав на ремонт оскільки при перевезенні посипався модуль я був шокований із заявлених 750 вт там модуль мав два блоки по 150 вт один качав динамік і пищалку а другий по плані мав качати пасивну колонку. Тому пропоную краще ще докласти і купити щось більш достойніше навіть щось типу берінджер, альто. |
Ivan2912 | 26 Грудня 2018, о 22:45 |
Користувач |
Завжди треба розуміти, Ціна-Якість, Так на тамадування чи у школу або на монітор такої колонки хватає аж-аж, І то як для кого. Ну а лабати ну то вже любі друзі трошки треба виложитись... |
pavelPSR (Павло ... | 28 Грудня 2018, о 20:58 |
Користувач |
Щиро дякую за відгуки. Пишіть ще, діліться інформацією. |
pavelPSR (Павло ... | 11 Січня 2019, о 20:27 |
Користувач |
Хто що може сказати за підсилювач Soundking SKAA 1000J. Дякую. |
Ivan2912 | 11 Січня 2019, о 21:59 |
Користувач |
Візьміть собі вже краще Парк Аудіо. Перевірені конячки. |
Jd | 12 Січня 2019, о 00:35 |
Користувач |
На середину піде ніби працює в знайомих вже років 5 і 3. |