Профіль деактивовано | 9 Січня 2019, о 15:51 |
---|---|
Користувач |
Маю таке запитання... думаю, що буде актуально для багатьох користувачів... Кому із модераторам так сильно "ТИСНЕ" адмінська корона в голову, щоб без усіляких пояснень та коментарів видаляють людські оголошення у розділі куплю/продам??? |
Jd | 9 Січня 2019, о 18:32 |
Користувач |
Саша щось я незамітив тут щоб у когось видаляти як був бардак так і є ось наприклад так http://www.minus.lviv.ua/blurb/?page=1&category=all&geocity=496&buysell=A&georegion=23 одне і те саме точно непамятаю но напевно 28 сторінок одного і того самого товару. |
Профіль деактивовано | 9 Січня 2019, о 18:51 |
Користувач |
Не знаю, як там і що, але моїх оголошень вже багато пішло в небуття... без жодних пояснень та аргументів... Оце я вважаю бардаком та некомпетентністю (щодо адмінів) !!! |
Казимир | 9 Січня 2019, о 20:02 |
Користувач |
Stage Light -підтримую !
|
Профіль деактивовано | 9 Січня 2019, о 22:43 |
Користувач |
Дякую, пане Казимир! А модератори все ще ігнорують....................... |
Казимир | 10 Січня 2019, о 08:27 |
Користувач |
Тут напевне вже по кількості модераторів є як депутатів парламенті,далі суть моєї думки зрозуміла ...
|
Богдан Іванишин | 10 Січня 2019, о 12:48 |
Адміністратор |
Я розберуся із ситуацією! Поки, я позбаваив можливості редагувати чи видаляти оголошення модерації до вияснення обставин! Ось перелік модераторів які модеруюють даний портал. Смію заявити що це дуже професійні люди, і роботу свою виконують сумлінно та якісно. Але людський фактор теж має можливість бути - усі ми люди і в кожного свої "немочі".
|
Профіль деактивовано | 10 Січня 2019, о 12:58 |
Користувач |
Дякую, Богдане! Власне, я й сподівався, що Ви сама адекватна людина зі всіх. Також теж хороший дядько Назар Рибак. |
Богдан Іванишин | 10 Січня 2019, о 14:21 |
Адміністратор |
Десь система дала збій, і скрипт як й видаляє оголошення після 1 міс неактивності, повидаляв швидше. Роботу скрипта припинено повідомлення більш не будуть видалятися. Це не робота рук модераторів! |
Viktor UKR | 10 Січня 2019, о 14:26 |
Користувач |
Stage Light --- камінь у наш город - ( модераторів ) .Даю відповідь як користувач : Майже відсотків 95 тут продають і вказують ціну,а ви і ще пару такі подібні - відповідаєте у приват.Ось і на відповідалися,що ламають вам ваші акаунти і тд.Важаю !!! --- якщо є оголошення - має бути вказана ціна !!! А дальше - відповідайте собі у приват вайбер скайп і тд.На місці адміністрації - гнав би таких в три шиї !!! Дякую за увагу. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти