Роби що ... | 10 Жовтня 2015, о 02:32 |
---|---|
Користувач |
Доброго часу суток шановні колеги !!! |
Kalina Ua | 10 Жовтня 2015, о 10:22 |
Користувач |
є таке прислів"я : мовчи глуха - менше гріха. |
Роби що ... | 10 Жовтня 2015, о 13:38 |
Користувач |
Гарне прислів'я та на даному сайті воно не актуальне тому, що чим більше мовчать тим більше наглості і безнаказанності процвітає з протилежної сторони.... |
Вадим Тулейбич | 12 Жовтня 2015, о 05:57 |
Користувач |
За ним вже давно не слідкує ніхто.бо він поки відкриється, вже й не хочеться тут і,, шаритись,, !!! Скоро йому прийде гаплик !!! |
Роби що ... | 12 Жовтня 2015, о 08:26 |
Користувач |
Ось і я такої думки що на сайті господаря нема а зробили перевалочну базу..... : -то плюси пхають (причім в нагло) і ніхто не видаляє нічого, і не банить і не наказує ....
-то пропускають наглий мінус з російським текстом та беком (зауважу не переклад на українську з текстом та беком по російськи) не звертаючи уваги на головну сторінку "minus.lviv.ua - Українські мінусовки" ..... |
DJ | 12 Жовтня 2015, о 08:50 |
Користувач |
Присилаєте модераторові ссилку і він її видаляє.Мені протягом дня завжди відповідали. |
Роби що ... | 12 Жовтня 2015, о 12:56 |
Користувач |
Ссилка ссилкою але скажіть як таке проходить перевірку модератором та викладається на сайт ????????
Зараз загрузка по мінусах не така і дуже велика так що переслухати завантажений мінус і оприділити що і як можна в лічені хвилини...... На подібних сайтах це може тривати до 2-5 год. і всі це розуміють.. А тут бардак бардаком - всі забили великий х.... і нікому нічого не потрібно - репутація впала нижче плінтуса. |
Богдан Іванишин | 13 Жовтня 2015, о 15:41 |
Адміністратор |
Та погоджуюсь з Вами шановні користувачі що на сайті зараз слаба активність модераторів, і вітки форуму "опустіли" не знаю з чим це повязано. Банально думаю люди просто працюють тут на добровільних засадах і не завше знаходять час на такі зауваження! Хоча це не виправдання. І дійсно зараз мінусів заливають не так уже й багато, може час зробити ПРЕМОДЕРАЦІЮ мінусів! Я особисто за це! Таким чином можна уникнути бардаку! Шановні користувачі, вибачте за недогляд і неуважність, якщо Вам не важко давайте посилання на подібні випадки, і ми уважно їх розглянемо! Давайте будемо разом витягувати улюблений ресурс)) |
Kalina Ua | 13 Жовтня 2015, о 15:50 |
Користувач |
Бедзю Іванишин Мною особисто була зроблена дошка ганьби - де були силки на користувачів які у коментарях такі матюки гнули.... що їх банити треба було відразу і тд,але : є такий крутий модератор - киселик - видалив саму тему.Висновок : робити перенабір самих модераторів,а таких як киселик - позбавити цього права. |
SHARIK | 14 Жовтня 2015, о 00:13 |
Модератор |
Доброго здоровячка Всім форумчанам. вітаю Всіх з святом Покрови!!!! Тепер до теми. Все дуже просто. Якщо МОДЕРАТОР працює на вільних засадах і немає матеріальної зацікавленості - значить це повинна бути людина якій двіряють більшість відвідувачів сайту. Пропоную - Створити тему " Кого я хочу бачити модератором сайту і чому" До кінця року Всі ( навідь найбільш занятті) визначаться і в 2016 вперед з новими правилами, з оновленням сайту, з новою модерацією - до праці. Адміністрації сайту пропоную ОБОВЯЗКОВО переглянути ПРАВИЛА САЙТУ... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти