Мікрофон AKG Perception Live P5s та AKG D77 - Austria - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Мікрофон AKG Perception Live P5s та AKG D77 - Austria

Стан відмінний. Маючи такі ж характеристики і характеристики, як AKG P5. Його суперкардіоїдна діаграма спрямованості гарантує високе посилення перед зворотним зв'язком та допомагає вокалу легше прорізати мікс.Діаграма спрямованості: суперкардіоїдна Діапазон частот: від 40 Гц до 20 кГц Чутливість: 2,5 мВ/Па Опір навантаження, що рекомендується: 2 кОм Максимум. рівень звукового тиску: 144 дБ SPL/Ціна 1750гр.D-77-2750гр.Фото вишлю по замовленню-о680004132


Додати в Twitter

Коментарі:

Володимир Мотрук,дуже цікаво,а свої музичні послуги ви теж пропонуєте в 1,5 раза дешевше?Чи все ж намагаєтесь хоча б не працювати за феліжанку кави?Майте хоч якусь мінімальну повагу до колег зі воїми пропозиціями ціни майже у кожному лоті.На худий кінець,якщо вважаєте себе "наймудрішим ",то кожен продавець має номер телефону,зробіть елементарну дію-передзвоніть та запитайте особисто.А ось таке жлобовство,даруйте,не прикрашає вас як колегу і як людину.Перепрошую,якщо я не правий і якщо образив.


Хай дзвонить, е на його гроші другий мікрофон


AKG P5-цена 1300гр состояние нулевое


Laby61,такий клієнт,як Володимир Мотрук,дасть вам за AKG P5-500 грн.,це такий тип покупців)),ваші реальні і цілком доступні ціни йому не цікаві,а ще краще і ідеально для нього було б,якби ви йому подарували безплатно.


БЕЗ ОБРАЗ...


Поправка до правил порталу,ваш опис товару має бути українською мовою: https://www.minus.lviv.ua/news/143/
На випадок,щоб не було зайвих розмов,що не бачили.