Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Browser для музманів.
Browser для музманів.

Привіт всім. Часто мені пишуть користувачі, що не можуть завантажити мінус з цього сайту.  З цією ж проблемою діляться в коментарях і інших аранжувальників. Для себе надибав хороший браузер, який качає будь-який АУДІОфайл з будь-якого сайту! На нашому рідному Львівському він розпізнає і качає разом з мінусом і плюс! (Це зручно, коли пісня авторська і в неті плюса нема.)  Не потрібна реєстрація!!! 

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=pure.lite.browser

Це зручно, погоджуюсь, але за такі висловлювання як "скачування плюса" наш сайт можуть просто закрити, в судовому порядку при позові оригінальних виконавців поюсових записів через порушення авторських прав згідно закону України про "авторство і суміжні права"

Ставте ОПЕРА і не заморочуйтесь, скачує все. Ну а якщо і не все то на 99.999% все, а без решти 0.001% можна і пережити. В разі чого, можу порадити одну програму, яка в онлайн режимі завантажує все, що чує, чи то з мікрофону, чи то з наушників ти з іншого - лише галочку поставити треба що має чути і куди зберігати. А ось ці "розумні" браузери, це таки дійсно може бути "зручно" коли через них сайт закриють. Ну його в баню такі зручності.

 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти