Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Аналог vs цифра
Аналог vs цифра

Здається тема заяложена і кожен має на неї відповідь. З однієї сторони сучасні технології, зручність, компактність і тд, а з другої, грамплатівки і далі продаються і за немалі гроші))

І мені видається, що не все однозначно, чому віддати перевагу.

З однієї сторони плюси цифри очевидні - компактність, зручність в користуванні, відсутність купи комутації, але, щоб отримати хороший звук, то цінник зашкалює.

З другої сторони, завдяки тому, що купа народу кинулась за цифрою, то аналогові прилади топ-рівня, можна придбати за смішні гроші. І, звичайно, з купою "ящиків" і комутації можна отримати дуже дорослий звук за невеликі гроші. З цифрою звук такого рівня отримаєш з сумою в кілька разів більшою. 

Що думаєте, панове?

Вітання! Моя відповідь проста, (думаю усім вона відома), я за цифру! Маючи більш як 10 річний досвід у студійній заукорежисурі, - він (досвід) мені допомогає робити у "живому" звуці те до чого я звик на студії))) мої колеги теж продали "аналогові гаджети", і перейшли на цифру (behr 18), я по цьому питанні навіть відео-тренінг знімав, бо питань було купа, і вчити усіх у реалл-таймі, мені уже було важко... Що до Вашого посту з "купою ящиків" - це звісно так, воно має право на життя і я згоден з Вами, але не забувайте що з "купою ящиків" іде купа комутації, а це, купа ризику (пайка, скрип, шуркіт), ціна якісної комутації, ну і буд-яка комутація (навіть топового рівня), це зайві шуми і наводки! Я за мобільність, простоту, і можливості. Хоча аналог не відкидаю "як непотріб", кожному своє... Пс, ще додам що до Аналога і грамплатівок, - тут так, все Вірно! Але відразу стає питання до якого амплуа - що відносити! На студіях топового рівня стоять круті аналогові консолі з яких уже і знімають імпульси (той самий геній Steven Slate, Antelope Audio, UAD тощо), аналогові консолі мають свій окрас, свій стиль звучання і свій характер який цифра ніколи не переможе IMХО... А для простих живих інсталяцій зручність, мобільність і простота -це саме Амплуа цифри)))

Позиція зрозуміла. А як щодо якості звуку? ( я не про мр3)  Не секрет, що дешева цифра (типу бехра), по звуку не йде ні в яке порівняння з топовим аналогом ?

,*** що дешева цифра (типу бехра), по звуку не йде ні в яке порівняння*** Ви дуже помиляєтеся, я мав купу аналогових консолей, від бехра, саундкрафта, мекі, до Дінакрда (тож маю з чим порівняти). Air 18 ао звуку набагато рівнвший і "стерильніший", на відміну від аналогу. А цими "засобами " які він має на "борту" можна нарулити дуже достойний саунд.

Найкраще вирішити суперечку можливо тільки на сліпих прослуховуваннях одинакових треків на одинаковій акустиці з різних пультів.(особисто я за цифру)

мав купу аналогових консолей, від бехра, саундкрафта, мекі, до Дінакрда

dynacord, який був уявною вершиною в цій сміхотворній єпопеї - ніколи не пускали навіть постояти біля підніжжя аналога.

 Хоча навіть  Dynacord inteface порве вашу голубу меЧту midas m.

 ... а скільки в тій купі аналогових вибачте ,слово то яке страшне  ,   консолей - було моделей  саундкрафта, мекі   так  зо двайціть хотя би?

Найкраще вирішити суперечку можливо тільки на сліпих прослуховуваннях  

краще на напівзрячих - але давно пора (хоча б так, як в було в Данила) . В більшості музикантів з вухами повний порядок  але в головах тре добре драпачкою позамітати - тих кавалків  набраних з їнтернету і з уст місцевих родоначальників звукової їндустрії нємєряно

Деменцевич,будь чемний))

Не зрозумів - я образив чимось твій парк чи шо?!!

Тільки по темі - давайте протестуєм , а потім вже конЄшно ,якщо зможете махайте кадилом і "проповідуйте"  

 Видиш - я тоже в крутих темних очкАх

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти