Богдан Іванишин | 22 Лютого 2020, о 22:14 |
---|---|
Адміністратор |
Припиняємо оф топ. |
muzon78 | 26 Лютого 2020, о 19:28 |
Користувач |
Краще використовувати usb через звукову карту /якісніший звук/ а саби бажано брати марки якщо топи дін і свби теж треба дивитись діни- електровойси .... |
Володимир Галузінський | 27 Лютого 2020, о 14:03 |
Користувач |
Дякую за пораду. |
vas55 | 28 Лютого 2020, о 13:26 |
Користувач |
Найкращий плейєр для ноутбука MusicBee, користуюся ним 5 років, після Джети - небо і земля. |
Богдан Іванишин | 28 Лютого 2020, о 14:52 |
Адміністратор |
А які переваги "небо і земля" в порівнянні? |
pivovody | 29 Лютого 2020, о 12:36 |
Користувач |
JetAudio теж не без проблем, наприклад в мене, часто запізнюється вивід слів, музика вже йде, а текст "підвисає" десь, а то й взагалі пустий, "прозорий" екран замість тексту.. Часто мушу тектовий файл просто відкривати... Думаю замінити плеєр, бо ненадйіно воно якось..Хоча.. може це тільки в мене.. |
Богдан Іванишин | 29 Лютого 2020, о 12:41 |
Адміністратор |
За 12 років дружби не спостерігав таких глюків з JetAudio, можливо справи не у плеєрі... |
igor.M M | 2 Березня 2020, о 20:27 |
Користувач |
Джет ніколи не підводив. Ще користуюсь, Foobar текст простіше прикріплюється
|
Вадим | 9 Березня 2020, о 17:39 |
Користувач |
Доброго вечора! Така історія: джет іноді не хоче програвати де які мінусовки. Я розумію, що він не хоче витягувати з різних папок мінус, так як мінуса розкидані в різних папках. Може щось з настройками Джета не те? Може хто знає що робити с цим? Не хочеться перемішувати все в одну папку! Дякую |
Богдан Іванишин | 9 Березня 2020, о 22:09 |
Адміністратор |
Спробуйте заінсталити новішу версію. Себто останнього релізу. В нас теж були трабли, не хотіла wav- ки грати... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти