Головна сторінка » Список форумів » 1. Правила Порталу » Загальні положення
Загальні положення

1.1. Всеукраїнський Музичний Портал www.minus.lviv.ua

(надалі – Портал) - це комплекс апаратних та програмних засобів, які забезпечують розміщення електронних  даних (документів) в мережі Інтернет на сервері даного порталу із доменом minus.lviv.ua

 Даний Портал  створений з метою об'єднання музикантів, вокалістів, композиторів, аранжувальників, педагогів, DJ-їв, ведучих та усіх користувачів, які мають пряме відношення до її величності Музики; для обміну досвідом та інформацією про цікаві музичні аранжування відомих українських народних та сучасних естрадних пісень.

Портал є самоврядною, неприбутковою організацією, діяльність якої не перешкоджає законодавству України та має мету визначену в розділі 2. Портал не має на меті  отримання прибутку.

1.2. Діяльність Порталу ґрунтується на принципах:
законності;
взаємоповаги;
самоврядування, взаємодопомоги і співробітництва;
добровільності вступу до Форуму і виходу з нього;
вільного вибору форм і методів творчої діяльності;
визнання авторських прав та ліцензійного програмного забезпечення.

1.3 Використання порталу

а). Послуги та функції даного Порталу в повному обсязі,  можуть використовувати виключно тільки зареєстровані Користувачі.

б). Використання  порталу, доступ до архіву бази даних,  користування форумом, чатом, тощо - є абсолютно безкоштовними

1.4 Реєстрація профілю користувача

а). Реєстрація відбувається згідно стандартних процедур,  використовуючи та заповнюючи обов’язкові поля для введення даних потенційного користувача.

б). Користувач, який реєструє профіль на даному Порталі,  дає згоду на обробку персональних даних, згідно закону України про захист персональних даних громадян, а також погоджується із Статутом та Правилами даного Порталу.

в)Категорично заборонено реєструвати на одного користувача більше одного профілю! Якщо буде виявлено дане порушення  -  «профілі-клони»  буде негайно видалено, а головний профіль користувача заблоковано включно з IP адресою  з подальшою забороною реєстрації на даному Порталі!

1.5 Відповідальність сторін

а) Мінусові фонограми,  які присутні у базі даних каталогу даного Порталу, розміщені у каталозі даного Порталу  виключно для ознайомчих цілей  і підлягають негайному знищенню після їх прослуховування користувачами, модераторами, волонтерами і адміністрацією даного Порталу.

б) Плюсові фонограми (записи), медіа-файли, статті, публікації, тощо,  які розміщенні на сторінках та серверах даного Порталу  - відповідальність за них несуть виключно  користувачі,  які їх розмістили, або які мають на них інтелектуальну власність чи дозвіл автора на використання та розміщення на сторонніх інтернет- ресурсах даних плюсових фонограм, медіа-файлів, статтей, публікацій тощо.

 

2. Мета, завдання Порталу.

2.1. Головною метою Порталу є:   

Об’єднати осіб-однодумців,  як професіоналів,  так і аматорів-початківців,  які мають пряме відношення до музики і все що пов’язане  з нею, -  для обміну  досвідом, здобуттям цінної інформації, просуванням  українського контенту, відродженням і просуванням  етнічної  української культури, розвитком  сучасної естрадної, класичної, народної української пісні, ознайомленням  із творчістю українських композиторів та аранжувальників, обміну досвідом педагогів та керівників різної музичної ланки:

 музикантів-інструменталістів;

 вокалістів;

 керівників оркестру, хору, диригентів;

 аранжувальників, композиторів;

продюсерів, аудіо-інженерів; 

керівників, педагогів  музичних,  дошкільних і ЗОШ закладів;

 діджеїв , ведучих масових свят, артистів розмовного жанру, тощо.

 

2.2. Завдання діяльності Форуму :

Діяльність форуму на порталі  зосереджена на питаннях-відповідях дискусій, від користувачів даного Порталу, для підняття кваліфікаційного рівня, обміну досвідом та інформацією, яка може бути цінною для цільової аудиторії Порталу,  про яку вказано у п. 2.1

3. Діяльність Порталу

 

3.1 На порталі присутній каталог із великою базою даних:

Мінусових фонограм української естрадної та народної пісні, представлених у вигляді аудіо та міді файлів;

Мінусових фонограм для музичних інструментів;

Нотної бази (окремі твори, ансамблі, хорові та оркестрові партитури тощо);

            Пісень етнічно-прикордонних областей слов’янських народів-сусідів;

            Стилів та перформенсів для синтезаторів різних моделей та марок;

            Українських перекладів текстів пісень іншомовного походження;

            Плюсових записів користувачів, які доступні у вільному прослуховуванні;

             (відповідальність за них несуть виключно користувачі, які їх розмістили)

 

            3.2 Форум

На порталі діє форум, де Ви можете спілкуватися, ділитися досвідом та цінною інформацією з Вашими колегами, запропонувати свою допомогу або звернутися за порадою.

 

            3.4 Куплю/Продам

На порталі присутній розділ «куплю-продам», де можна розміщувати приватні та бізнес-оголошення (магазин), продажу/купівлі/обміну музичного обладнання та музичних інструментів.

 

 

             3.7 Конкурс on-line – off-line

             На порталі діє конкурс вокалістів, інструменталістів, аранжувальників де зареєстровані 

             користувачі Порталу можуть викладати свої роботи, згідно із положенням та вимогами

             конкурсу, а також голосувати за виконавців та авторів даного конкурсу. Раз у рік, за

             традицією, у зимовий час буде проводитися відкритий off-line  конкурс на «живо», де будуть

             усі необхідні умови відповідного райдеру, кваліфікованого журі та організації даного

             відкритого заходу.       

              

 

            3.11 Користувачі

                Цей  розділ  містить  базу даних профілів користувачів, які зареєстровані на даному Порталі.  У розділі присутній пошук користувачів із можливістю додати користувача у друзі.

 

             3.13 Новини

               У даному розділі публікуються  усі важливі  пости виключно від Адміністрації порталу.

         (опитування, зміни у Статуті  та Правилах  даного Порталу, нововведення, покращення інтерфейсу і тд)

 

 

 

4. Органи управління Порталу 

Адміністрація

 4.1 Права –  Адміністрація має право:

 а) Володіння  даним Порталом, як таким , який знаходиться у її власності, а також  обліковими записами (профілями) користувачів та інформацією,  яка знаходиться у них чи без такої.

б)  Змінювати інтерфейс, логістику, правила порталу (про які зазначено у п.6).

 в)  Вчиняти будь-які дії на даному Порталі, на свій розсуд,  які не суперечать нормам чинного      законодавства України,  а також  не порушують конституційних прав громадян України та Користувачів, Модераторів, Волонтерів даного порталу.

г) Блокувати (банити) профілі користувачів за порушення правил та статуту даного Порталу на термін,  який зазначений у пункті   ----- правил  даного Порталу

д) Видаляти (безповоротно) профілі  користувачів, які порушують  правила та статут порталу,  про який йдеться у пункті -------- правил  даного порталу.

е) Призначати модераторів, волонтерів для допомоги обслуговування даного порталу та контролю дотримання  Статуту та Правил Порталу, а також позбавляти цього права модераторів чи волонтерів  -  за згодою модераторів чи волонтерів,  або без такої.

є) Розподіляти благочинні ресурси,  а також надходження коштів на свій розсуд  для потреб утримання хостингу порталу, а також для послуг  IT спеціалістів чи команди даного Порталу.

ж)  Розпоряджатися базою даних цього Порталу  - елементи дизайну, текст, графічні зображення, ілюстрації, відео, бази даних, музика, звуки і інші об'єкти, а також будь-який контент, розміщений на сервері даного Порталу - на свій розсуд.  (видаляти, видозмінювати та ін..)

з) Не пояснювати причину  будь-яких своїх дій, вчинених  на порталі,   користувачам даного Порталу (чому і для чого видалено файл, змінено назву файлу, оголошення, коментар  та ін.).

к)   Робити публічно чи  приватно  зауваження,  або попередження користувачам  даного порталу  за дії,  які суперечать Статуту та Правилам  даного Порталу.

л)  Користуватись усіма функціями даного Порталу, на загальних правах та засадах, перелік яких зазначено у п. 3 Діяльність Порталу.

о) Тимчасово припиняти роботу даного Порталу на час чи термін,  який необхідний для виконання профілактичних робіт,  тим самим обмежуючи доступ до даного Порталу усім користувачам, заздалегідь  повідомляючи їх про такі дії  у розділі Новини 3.13 даного Порталу.  

4.1.2  Категорично заборонено!  

Публічно чи приватно оскаржувати, обговорювати чи принижувати дії адміністрації!  

 Вимагати будь-яких дій  від  Адміністрації,  які суперечать нормам чинного законодавства України, або таких які розходяться з поглядами Адміністрації! 

 

4.2 Обов’язки  -  Адміністрція зобов’язується:

а)  Вчасно і систематично оплачувати послуги хостингу даного ресурсу, послуги команди розробників  IT .

б) Слідкувати за дотриманням Статуту  та Правил даного порталу, та гарантувати їх неухильне виконання користувачами та модераторами даного Порталу.

в)  Бути неупередженою у своїх діях  до усіх Користувачів, Модераторів  даного Порталу.

г) Бути прикладом порядку і дисципліни у виконанні  Статуту  та Правил даного Порталу, а також нормах  чинного законодавства України та Конституції України.

д) Брати до уваги побажання користувачів та модераторів, що до покращення розвитку даного Порталу. (Побажання слід залишати у відповідних рубриках порталу та Форуму).

е) Вчасно інформувати користувачів та модераторів про будь-які зміни на порталі, чи внесення змін у Статут  та Правила Порталу у розділі  Новини 3.13.  Якщо зміни Статуті  та Правилах Порталу не було офіційно оголошено  у даному розділі - користувачі  та модератори можуть оскаржити дії блокування акаунту (який було заблоковано за невиконання таких дій), або взагалі не виконувати  цих змін та нововведень.

ж) Абсолютно гарантувати кожному користувачеві анонімність персональних даних,  згідно   закону України про захист персональних даних громадян України.  А також Конституційних прав громадян України ст. 23, ст28, ст31, ст34, ст35, ст41, ст54, Конституції України. Захист профілю логінів та паролів. (Логіка персоналізації паролів на порталі строго засекречена системою, і ніхто, навіть Адміністрація, не може знати паролів  до профілів користувачів).

 

 

Модератори    

4.3 Права -  Модератори мають право:

а)  Робити публічно,  приватно  зауваження чи попередження користувачам чи волонтерам  даного порталу,  за дії які суперечать Статуту та Правилам  даного Порталу.

б)  Вносити зміни, редагувати,  чи видаляти будь-який контент з даного Порталу, як такий, який суперечить Статуту  та Правилам  даного Порталу.

в) Блокувати (банити) профілі користувачів чи волонтерів  за порушення Статуту  та Правил  даного Порталу на термін,  який зазначений у відповідному пункті Статуту  та Правил  даного Порталу (При виконанні покарання (попередження / бана) вказувати стисло причину).

г)  Користуватись усіма функціями даного Порталу, на загальних правах та засадах, перелік яких зазначено у п. 3 Діяльність Порталу.

 

 

4.3.1

Усі Модератори на даному Порталі, являються довіреними особами Адміністрації, як такі, які компетентні та відповідальні у сфері та тематиці,  що стосується даного Поталу, - тому категорично заборонено публічно обговорювати чи принижувати дії Модераторів на форумах, чатах, коментарях та ін..,  

Також заборонено вимагати будь-яких дій  від  Модераторів,  які суперечать нормам чинного законодавства України!

 

4.4 Обовязки – модератори зобов’зуються:

а) Слідкувати за порядком і контролювати абсолютне виконання та дотримання Статуту та Правил даного Порталу, користувачами та волонтерами даного Порталу.

б)  Бути неупередженими  у своїх діях  до усіх користувачів, волонтерів та модераторів  даного Порталу.

в) Бути прикладом порядку і дисципліни у виконанні  Статуту  та Правил даного Порталу.

г) Брати до уваги побажання користувачів, волонтерів та модераторів, щодо покращення розвитку даного Порталу. (Побажання слід залишати у відповідних рубриках порталу та Форуму)

д) Узгоджувати з Адміністрацією даного Порталу всі сумнівні та спірні моменти чи питання, які потребують  втручання Адміністрації , або такі, які самовільно зважено не можна прийняти без дозволу чи оперативного втручання Адміністрації даного Порталу.

е) Регулярно з'являтися на форумі.  Стежити за дотриманням користувачами правил форуму.

є) Проводити модерацію (чистку, закриття, редагування) неналежних тем, повідомлень, медіа-матеріалів, мінусів у каталозі, поповнення мінусових та плюсових файлів -  вказуючи причину видалення / закриття / редагування.

 

4.5 Модераторам забороняється

а ) Карати / блокувати доступ користувачам, керуючись особистими образами, суб'єктивними причинами, настроєм.

б) Обговорювати з іншими модераторами поведінку когось із учасників форуму можна тільки в приватній бесіді. На форумі чи публічно, ніяких конфліктних чи спірних  дискусій між модераторами бути не повинно.

в) Публічно обговорювати дії інших модераторів, обговорення ведеться тільки в особистому листуванні.

г ) Закривати очі на порушення Правил, зокрема, керуючись особистими симпатіями.

д) Розголошувати / обговорювати недоліки роботи адміністрації проекту в будь-яких розділах форуму та коментарях, крім закритого.

е) Розголошувати будь-яку службову інформацію стороннім особам.

 

5. Користувачі Порталу

5.1 Права –  Користувачі мають право:

а) Користуватись усіма функціями даного Порталу на загальних правах та засадах, перелік яких зазначено у п. 3 Діяльність Порталу.

б) Вносити свої корективи та зауваження щодо покращення функціоналу та логістики даного Порталу у відповідну рубрику,  а також на форумі даного Порталу.

в) Завантажувати у каталог порталу мінусові фонограми та плюсові записи, які не суперечать нормам авторського права, або які є у власності користувачів.

Також завантажувати такі записи можна виключно тоді,  коли вони не порушують Статуту  та Правил  даного Порталу, а зокрема п.2 Правил Порталу.

г) Завантажувати медіа-файли (відео, фото, графічні малюнки тощо), які не порушують авторського права чи інтелектуальної власності суб’єктів,котрим вони належать.

д) Добровільно і безоплатно реєструватися на даному Порталі, створюючи свій індивідуальний обліковий запис.

е) Добровільно редагувати свій обліковий запис.

Примітка

Файли,  які користувачі завантажили на сервер даного Порталу, залишаються на сервері даного порталу,  як такі - на яких користувачі, що їх завантажили, не мають  претендувати в разі видалення свого облікового  запису!

5.2  Обов’язки – Користувачі зобов’язуються :

а) Сумлінно і неухильно виконувати Статут  та  Правила   даного Порталу

б) Реєструючись на даному Порталі – виконувати  умови та Правила порталу , які зазначені у п.6 в повному обсязі, а вразі порушення таких, нести відповідальність згідно цих умов та Правил, які зазначені у п.6 даного Порталу.

5.3 Користувачам забороняється!

Порушувати Статут та Правила даного порталу.

 

Тема закрита, Ви не можете залишати тут повідомлення.