Dariy_DJ_ | 30 Квітня 2020, о 00:20 |
---|---|
Користувач |
Колеги підкажіть, надійніший підсилювач .імпульсний чи трансформаторний.? |
Роман Ремінський | 30 Квітня 2020, о 00:48 |
Користувач |
Тут скоріше треба дивитись на репутацію виробника, був в мене підсилювач на імпульсному блоці живлення, не було жодної поломки. |
Роман Ремінський | 30 Квітня 2020, о 00:50 |
Користувач |
Напишіть кращще модель підсилювача, може відгукнуться ті хто його мають |
Dariy_DJ_ | 30 Квітня 2020, о 11:56 |
Користувач |
Тут взагалі ще не визначився, але вибір падає на активний мікшер Yamaha EMX5 - 7 або Park Audio DF2804 |
Dariy_DJ_ | 30 Квітня 2020, о 12:17 |
Користувач |
А ле радять краще трансформаторний підсилювач. |
Andrew Timochko | 30 Квітня 2020, о 14:32 |
Користувач |
Майте на увазі що якщо купуєте імпульсний підсилювач то зразу прийдеться купляти стабілізатор напруги оскільки вони дуже бояться перепадів напруги. |
Олександр Соколюк | 1 Травня 2020, о 15:14 |
Користувач |
)))) Колись давненько (з першої партії, ще в серійний випуск масово не запустили) взяв я собі park audio df 2804! планував качати двома каналами топи і двома саби. Не вистачало нам потужності на саби, тоді кинули по два канали в мост (1+2, 3+4) і качали саби! Но начитавшись всяких форумів, і послухав експертів в"", що імпульсники на саби не йдуть, лише на трансах! Зрештою продали, попробували різні інші з трансами (то купили, то позичили) і зрозуміли, що дарма!((( З рештою взяли в дилера заново park audio df 2804! Мало того осіню взяли ще одну df 2804 но вже з dsp процесором, і проблем жодних не виникало! Перший качає в мостах саби, другий з процом мідбас і топи! Перший вже третій рік, до речі умови з напругою різні бувають но справляється без проблем! одне лиш бентежить, що спільна защита на всі чотири канали, не дай боже що з одним, вимкнецч повністю усілок! |
Богдан Іванишин | 1 Травня 2020, о 15:42 |
Адміністратор |
Потрбно розуміти що на сучасне сьогоднення система AB (транс) доживає кінця у концертних прокатних інсталаяціях ( на референсних потребах студія, HI-end, тощо - ця система напевно буду жити вічно адже правильна синусоїда досягається виключно таким класом підсилення AB, H). Клас підсилення D (Ще їх називають цифровими) добряче вкорінився у концертний прокат, ( вага, надійність, тощо) і навряд чи в найближчий час хтось "похитне" цю систему. Тож беріть "D" і не заморочуйтесь. ПС - звісно що потрібно мати стабілізатор, але наявність цього девайсу, я думаю навіть і не потрібно озвучувати на сьогоднішний час. Хіба повний камікадзе буде працювати без нього ( у нас є два - на звук і на світло)
Підтримую п. Олександра - Парки у підсиленні роблять діло! У нас повінстю весь апарат на Парку і за 3 повних і потужних сезони - не було ніяких нарікань, щодо надійності систем підсилення у тому числі. |
Богдан Іванишин | 1 Травня 2020, о 15:50 |
Адміністратор |
У двох словах - щодо Яамахи - багато пафосу і купа непотрібних функцій які навряд чи Вам сатнуть у пригоді, а гроші за них Ви переплатите Парк - надійний як танк! - Що до якості звуку і потужності - навряд чи будете не задоволені! |
Dariy_DJ_ | 1 Травня 2020, о 18:07 |
Користувач |
Колеги Дякую за пораду.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти