Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » імпульсний чи трансформаторний підсилювач
імпульсний чи трансформаторний підсилювач

Колеги підкажіть,  надійніший підсилювач .імпульсний чи трансформаторний.?

Тут скоріше треба дивитись на репутацію виробника, був в мене підсилювач на  імпульсному блоці живлення, не було жодної поломки. 

Напишіть кращще модель підсилювача,  може відгукнуться ті хто його мають 

Тут взагалі ще не визначився, але вибір падає на активний мікшер Yamaha EMX5 - 7 або  Park Audio DF2804 

А ле радять краще трансформаторний підсилювач. 

Майте на увазі що якщо купуєте імпульсний підсилювач то зразу прийдеться купляти стабілізатор напруги оскільки вони дуже бояться перепадів напруги.
)))) Колись давненько (з першої партії, ще в серійний випуск масово не запустили) взяв я собі park audio df 2804! планував качати двома каналами топи і двома саби. Не вистачало нам потужності на саби, тоді кинули по два канали в мост (1+2, 3+4) і качали саби! Но начитавшись всяких форумів, і послухав експертів в"", що імпульсники на саби не йдуть, лише на трансах! Зрештою продали, попробували різні інші з трансами (то купили, то позичили) і зрозуміли, що дарма!((( З рештою взяли в дилера заново park audio df 2804! Мало того осіню взяли ще одну df 2804 но вже з dsp процесором, і проблем жодних не виникало! Перший качає в мостах саби, другий з процом мідбас і топи! Перший вже третій рік, до речі умови з напругою різні бувають но справляється без проблем! одне лиш бентежить, що спільна защита на всі чотири канали, не дай боже що з одним, вимкнецч повністю усілок!

Потрбно розуміти що на сучасне сьогоднення система AB (транс) доживає кінця у концертних прокатних інсталаяціях ( на референсних потребах студія, HI-end, тощо - ця система напевно буду жити вічно адже правильна синусоїда досягається виключно таким класом підсилення AB, H).

Клас підсилення D (Ще їх називають цифровими) добряче вкорінився у концертний прокат, ( вага, надійність, тощо) і навряд чи в найближчий час хтось "похитне" цю систему. Тож беріть "D" і не заморочуйтесь. 

ПС - звісно що потрібно мати стабілізатор, але наявність цього девайсу, я думаю навіть і не потрібно озвучувати на сьогоднішний час. Хіба повний камікадзе буде працювати без нього ( у нас є два - на звук і на світло)

 

Підтримую п. Олександра - Парки у підсиленні роблять діло! У нас повінстю весь апарат на Парку і за 3 повних і потужних сезони - не було ніяких нарікань, щодо надійності систем підсилення у тому числі.

тивний мікшер Yamaha EMX5 - 7 або  Park Audio DF2804 

У двох словах - щодо Яамахи - багато пафосу і купа непотрібних функцій які навряд чи Вам сатнуть у пригоді, а гроші за них Ви переплатите

Парк - надійний як танк! - Що до якості звуку і потужності - навряд чи будете не задоволені!

Колеги Дякую за пораду.

 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти