Poter | 1 Травня 2020, о 19:17 |
---|---|
Користувач |
Добрий день. Я також стояв перед вибором. мав два трансформаторних ПАРК-2400 і 2SC 4451 два стояли в реку+ кроссовер+ревер як піднімав всього река то всерівно що мішок пшениці. Одного 2SC хороший підсилювач але важкий. Хотів взяти ЯМАХУ ЕМХ 512 але взяв активного РМ 2026 (також імпульсний) але з PFC і не шкодую. потужність відповідає заявленій також має кроссовер без наворотів але валить капітально. ціна канешно кусається але. ВИБІР ЗА ВАМИ . |
Олександр Соколюк | 2 Травня 2020, о 10:41 |
Користувач |
Ну не зовсім потемі, але добавлю! В мене на роботі в БК Yamaha EMX 512, всі репетиції проводим на неї, а на концерт беру свій park audio df 2804 і пульт midas mr 12, акустику не міняю (лінь з дому ще й колонки волочити) то звук стає на пару голів вище, ямашка нервно курить, таке враження що з запорожця в мерс пересів! (хотя ще рік тому я собі таку ямашку хотів, а зараз в її сторону дивитись і не хочу) |
igorpushkar1974 | 3 Травня 2020, о 21:06 |
Користувач |
....ПС - звісно що потрібно мати стабілізатор... Можете порадити щодо стабілізатора? |
Богдан Іванишин | 4 Травня 2020, о 00:18 |
Адміністратор |
Тут на форумі піднімали ці теми неодноразово. Пошукайте. |
Гринів Міша | 21 Квітня 2021, о 19:21 |
Користувач |
Сама постановка запитання не є правильна.бо що Ви маєте на увазі клас підсилювача, чи блок живлення для нього?Якщо клас-то Н;якщо блок живлення то трансформаторний,тяжкий,але надійний всюди! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти