Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Влияют ли кабели на звук
Влияют ли кабели на звук

Влияют ли микрофонние или USB -кабели на звук 

Точно впливають, сам невірив, але переконався. Порчинав з китайських мікрофонів та кабелів соундкігн. Було важко співати. Тепер маю ксм 9 та бету 58 американців, кабеля мікрофонні могамі, звук летить як по маслу. Активна акустика, підключення клавіш також могамі.  

Дивіться, якщо у вас бюджетний апарат, і мікрофонні кабеля не довгі (3-4 метри) різниці між дорогими якісними кабелями і дешевими ви посуті невідчуєте, но якщо у вас нормальний апарат і довгі кабеля (10 м. і т д.) то різниця між дешевими і дорогими кабилями дисить відчутна!!

Доброго дня. Апарат електровойс етх 35р . дінакорд смс 1000/3 .шнури по 10 м. звичайні мікрофонні xlr- big.  Чи то шнури мають бути їнші?

На такий апарт треба хорошу комутацію))) 

 

Комутацію- Ви маєте на увазі шнури? що можете запропонувати?

маю таку комутацію - 

SOMMER SC-Club Series MkII, Канон Neutrik


https://vivo.lviv.ua/sommer-sc-club-series-mkii-bk


https://vivo.lviv.ua/nc3fxx

https://vivo.lviv.ua/nc3mxx

Впливають! Був у користуванні інсертний кабель KLOTZ AY5-0300. Що можу сказати, на відміну від дешевого кабелю верхи зазвучали чистіше, без спотворень, низ ставав плотнішим, а ось середина була пуста та суха! Зараз   PLANET WAVES PW-INS-05, ще детально не довелося протестувати, лише включали на одній забаві в бетонному залі, але перші враження ніякі, тобто суттєвої різниці від дешевого ROCKCABLE, який теж є в користуванні, я не почув! Хочу ще сказати, що на якість звуку впливають не тільки кабелі, а й підсилювач, мікшер, колонки, так що тут треба зважити, чи потрібно купувати дорогий кабель!

Переглянув і побачив, що  не правильно вказав марку кабелю, тобто в мене не PLANET WAVES PW-INS-05, а  D'ADDARIO PW-MPTS-06 (Planet Waves) , але думаю, що суттєвої різниці між ними немає!

А що з KLOTZ AY5-0300 сталось?

Задача кабеля не піднімати звучання, а просто його не спортити.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти