Zh_serhij | 18 Жовтня 2020, о 10:21 |
---|---|
![]() Користувач |
Люди питають про 1500 дол., а ви їм РЦФ ТТ, так поради давати легко.
|
Олег Ковальчук | 18 Жовтня 2020, о 11:59 |
![]() Користувач |
Zh_serhij,коли писав,знав,що знайдуться вумники такого типу,бо давати поради,то справа невдячна.Попередив,що на мою скромну,не претендуючу на істину думку,я б на поставлені задачі топікастером,за 1500$ не купував би нічого,бо нічого путнього не підбереш,хіба що б/у,а то вже лотерея.А якщо купувати,то потрібно ще потратитись на саби і що саме головне,слухати на свій смак.Також запропонував моделі,зауважте,завчасно попередивши,що вони дорожчі,але які,на мій погляд,задовольнили б чи малу аудиторію поціновувачів якісного звуку,ще й на де-який час можна було б попрацювати без сабів,а можливо і взагалі працювати без сабів.Що на вашу думку,я запропонував такого,що вас так сильно збентежило і схвилювало до глибини душі,RCF TT,ви поряд не помітили інших моделей?І ще можна було б до десятка моделей запропонувати.А що запропонували ви,Zh_serhij,крім сарказму?На майбутнє,мабуть буду обходити такі питання з порадами. |
Ivan2912 | 18 Жовтня 2020, о 13:48 |
![]() Користувач |
Прикольно. А де ти Сергій побачив що яя писав Rcf tt ? Читайте уважно. Rcf 3001a. І я взагалі то запропонував приїхати та послухати різні варіанти. Вибачте але в котре переконуюсь що не потрібно нічого писати бо тут зазвичай всі чомусь все перекручують |
Ivan2912 | 18 Жовтня 2020, о 13:53 |
![]() Користувач |
Вибачте бо не побачив що людина перед цим говорила за тт. Мав я їх. Ніяк не вразили хіба що ціною |
Zh_serhij | 18 Жовтня 2020, о 18:17 |
![]() Користувач |
Олег Ковальчук , автомобіль в Вас порш чи бентлі? Іван, це не до тебе було... Що до поради, то 1) 715, якщо грошей мало! 2) промакси 14, якщо грошей більше. 3)FBT HimaXx - прекрасний вибір, Rcf 3001a - також. Все з абсолютно різним звуком, тільки слухати і вибирати.
|
Олег Ковальчук | 18 Жовтня 2020, о 19:05 |
![]() Користувач |
Все справа смаку та й тема трохи провакаційна)).Як я зрозумів,топікастер хотів працювати без сабів і там присутні живі інструменти плюс вокал.Між запропонованими мною і вами акустикою є велика різниця,як в ціні,так і в звуці(в роботі без сабів).Можна багато сперичатись відносно плюсів і мінусів запропонованої акустики.В ідеалі треба їхати і слухати,іншого не дано,хоч топікастер і написав,що не має змоги цього зробити.Є люди,які готові запропонувати та організувати прослуховування,тому раджу скористатись цією можливістю і вирішити на що орієнтуватись (Daewoo,Renault,Mersedes чи Bentley). |
Suvorkin дует”Совість ... | 20 Жовтня 2020, о 20:25 |
![]() Користувач |
Раджу ще дуже добротну активну акустику.Це REC Smart на коаксіалах.Ціна трішки інша,але дуже достойна колонка.Не реклама.Порада. |
Олег Ковальчук | 20 Жовтня 2020, о 21:12 |
![]() Користувач |
Сергій Суворкін(дует"Совість нації"),добре знаю цю акустику,дуже пристойний варіант,теж не зовсім вкладається в заявлений бюджет,але принаймні акустика,яка варта уваги(начинка RCF),має DSP процесор.Якщо в планах попрацювати без сабів,то краще 15",бо ще є 12". |
zbpisni | 30 Жовтня 2020, о 09:41 |
![]() Користувач |
Візьміть собі за ті гроші RCF 12HD A mk4 нові . |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти