Kuzma | 29 Січня 2022, о 15:33 |
---|---|
Користувач |
Награвся я все життя колись "на свіжому повітрі". Як не дощ, то холод, як не холод, то спека, навіть мороз зі снігом. І намерзнешся, і "напечешся" разом з комарами. Це сьогодні можуть бути якоюсь "романтикою" лише разові виїзди ближче до природи тощо. Тому молоді музиканти нехай дякують прийдешнім реаліям, коли можна прибути в бар, кафе, ресторан, увімкнути апарат і не турбуватись про ці всі "веселощі" на вулиці, бо в приміщенні можна запустити кондиціонер на смак будь-якої погоди. Тільки не треба оцієї ностальгії, що колись було небо синіше, а дерева вищими!)) |
Віталік Вус | 3 Грудня 2022, о 22:51 |
Користувач |
«покурити» або «махнути сто грам» під час лаби, на сьогодні це вже ДИКІСТЬ А знаєш, чому?А тому, шо колись, за тих часів то були МУЗиКИ, окрема каста.І не просто не було дико "махнути сотку", а люди за честь мали бути знайомими з музиками і перехилити з ними чарчину.Золоті часи були...Їздили на всратих машинах, лабали на 32х динаміках і самопальних підсилювачах.Але майже шовечора злазилися докупи побренькати, шось нове вивчити... А зараз лабухи в погоні за сраним рубльом пішли на поводу в публіки, і через то сильно "обміліли" - поробилися "обслуговуючим персоналом".Я так на то всьо подивився, плюнув нахєр і на тому скінчилося...Шкода, ясна річ, після 23 років стажу, але підлаштовуватися під нові, противні для мене реалії, я не вважаю достойним заняттям, "в морг - значить в морг!". Тепер я "хатній" музикант.Як максимум - можу здибатися з такими ж "динозаврами" як сам, побринькати собі для душі, на некомерційній основі. |
Олександр Тимошук | 19 Грудня 2022, о 21:07 |
Користувач |
Віталік Вус, останнє ваше повідомлення золота варте. Тільки так важко то зробити, кинути все те, ой як важко змінити себе, переламати. Музика то якось воно на рівні генетики з роками стає ... |
Віталік Вус | 25 Грудня 2022, о 01:38 |
Користувач |
Дякую, пане Олександре.Стараюся дивитися на ситуацію під філософським кутом: попри то, шо музикою не зароблю, її від мене ніхто не відбере.Ніхто мене не заставляє продавати інструменти.Всьо в житті минає, навіть саме життя...І треба то з гідністю вміти прийняти. |
rura1961 | 17 Січня 2023, о 12:44 |
Користувач |
Віталік, підписуюсь під кожним Вашим словом! |
Віталік Вус | 31 Січня 2023, о 01:39 |
Користувач |
Дякую.Значить то не суто моя точка зору, а об'єктивна ситуація, як не прикро то визнавати. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти