Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Порадьте недорогу зовнішню звукову карту.
Порадьте недорогу зовнішню звукову карту.

Шановні музиканти!!! Порадьте зовнішню звукову карту для якіснішого відтворення mp3 з ноутбука в мікшер. Вибираю щось бюджетне 2500-3000грн.,або дешевше. Приглядаюсь до Focusrite Scarlett Solo 3rd gen , або 2i2 2nd gen , Focusrite vrn box.  Можливо підкажете щось M-Audio ,Presonus ,Roland Edirol UA-25. Бажано щось з новіших і наявність фантомного 48В. Ноутбук HP EliteBook 2570p ,мікшерний пульт Behringer Xr12.

 

Саме найменше що хотів почути ,це коментарі типу: 1). "Та на цьому форумі вже багато разів обговорювалась ця тема" -Перечитав все за останній рік... крім купи неробочих застарівших посилань на інформацію, більше нічого мудрого не знайшов. 2). " Зайди на MSK тай почитай там". Там вже майже те саме що на minus.lviv.                                           Насправді мав надію почути щось типу: 3)."Купи собі ось таку звукову карту, вона дешевша і для твоїх потреб хватить з головою" ,або "Цю не купуй бо в неї проблеми з драйверами , а ця свіжіша і надійніша".                                                                                                                                                                                                                                     Сам з собою поспілкувася. То всьо коронавірус винен.                                                                                                                                                                                                                Прошу адмінів ,видаліть цю тему. Дякую за увагу.

Насправді починав писати ще в обідню пору, і відволікли... ))) По темі - presonus audio-box - надійна як танк із дуже стабільними дровами! Ще можна подивится в сторону Lexicon (alfa, lambda) - для запуску мп3 - працює відразу з коробки без інсталяції дров. За роки праці - жодної відмови (користувалися саме Лямбдою) гідна як для відтворення, так і для двох-канального запису. Рекомендасьйон)
Ще додам, по сабжу, якщо б Ви мали Х аіr 18 а не 12 - ідеальний варіант як для відтворення мп3, так і для мульитрекового рекордингу, скажімо так, оцифровувачі там на порядок вищі левелом ніж у Lexicon Lambda. То може краще докласти і поміняти мікшер на 18? Тим паче що вони (18 ті) зараз геть не дорогі...

Це те що я дуже хотів почути. Дякую Богдане!!! Дай Боже тобі здоров'я!!!

Приглядався до такої 

PreSonus AudioBox USB 96  https://rozetka.com.ua/presonus_audiobox_usb_96/p22141925/

цього року так мало роботи , що пульт r12 на r18 точно міняти небуду.

Підтримую пана Богдана щодо купівлі xr 18 го. Вже пів року як поміняв 16 на 18ку. Довольний як слон)) запис мультитрека дуже корисна штука, тим більше зараз в період пандемії коли багато заходів проводиться у так званому онлайн режимі. Швидко записав звів і вже готовий звук для відео! Ну і ще один плюс який мені сподобався то це ultranet. Пробував підключати колонки turbosound, досить не погано)

Андрію! Дякую за пораду. Але писати зводити нічого небуду, і в майбутньому теж. Якийсь період пробував запускати музику ,під час перерви, з iPhone 3gs купленим за 400грн., звук набагато крутіший ніж з мого ноута HP. Буває таке що підходять і просять запустити музон з їхнього телефона... то маю з чим порівняти. Хоч буває таке що накручують еквалайзери в телефонах так що плакати хочеться. Але висновок такий, що популярні Самсунги ,Сяомі і т.д., зовсім недотягують ,в звучанню, до iPhone за 400грн. Дуже він маленький той айфон, а очі в мене вже не молоді.. ніц небачу. Тут в якісь темі хлопці говорили про MacBook чи MacBook Pro. І тепер думаю ,що б таке придбати??? За 2500-3000грн., можна взяти Focusrite Scarlett Solo 3gen б/у ,а можна взяти старенький MacBook A1181 ,до нього докупити SSD диск і оперативки доставити. В першому випадку насторожує відсутність навиків працювати з звуковою картою ,а в другому випадку це яблочне начиння, iTunes і все решта що сильно бісить. Поки що прочісую форуми ,а там може ще хтось щось порадить.

Focusrite Scarlett не стабільна по живленню. Для домашнього чи студійного користування це не критично. А для живої робоити не дуже добре, коли посеред пісні зупиняється музика. В мене досить часто були проблеми з живленням, причому на різник компах. Драйвера також різні пробував. Проблема вирішується покупкою активного USB кабеля. Аля для чого лишній мінінгіт. Купляйте перевірену в роботі стабільну звуковуху.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти