Сергій | 2 Грудня 2020, о 00:42 |
---|---|
Користувач |
Шановні музиканти!!! Порадьте зовнішню звукову карту для якіснішого відтворення mp3 з ноутбука в мікшер. Вибираю щось бюджетне 2500-3000грн.,або дешевше. Приглядаюсь до Focusrite Scarlett Solo 3rd gen , або 2i2 2nd gen , Focusrite vrn box. Можливо підкажете щось M-Audio ,Presonus ,Roland Edirol UA-25. Бажано щось з новіших і наявність фантомного 48В. Ноутбук HP EliteBook 2570p ,мікшерний пульт Behringer Xr12. |
Сергій | 2 Грудня 2020, о 22:32 |
Користувач |
Саме найменше що хотів почути ,це коментарі типу: 1). "Та на цьому форумі вже багато разів обговорювалась ця тема" -Перечитав все за останній рік... крім купи неробочих застарівших посилань на інформацію, більше нічого мудрого не знайшов. 2). " Зайди на MSK тай почитай там". Там вже майже те саме що на minus.lviv. Насправді мав надію почути щось типу: 3)."Купи собі ось таку звукову карту, вона дешевша і для твоїх потреб хватить з головою" ,або "Цю не купуй бо в неї проблеми з драйверами , а ця свіжіша і надійніша". Сам з собою поспілкувася. То всьо коронавірус винен. Прошу адмінів ,видаліть цю тему. Дякую за увагу. |
Богдан Іванишин | 2 Грудня 2020, о 23:14 |
Адміністратор |
Насправді починав писати ще в обідню пору, і відволікли... ))) По темі - presonus audio-box - надійна як танк із дуже стабільними дровами! Ще можна подивится в сторону Lexicon (alfa, lambda) - для запуску мп3 - працює відразу з коробки без інсталяції дров. За роки праці - жодної відмови (користувалися саме Лямбдою) гідна як для відтворення, так і для двох-канального запису. Рекомендасьйон) |
Богдан Іванишин | 2 Грудня 2020, о 23:19 |
Адміністратор |
Ще додам, по сабжу, якщо б Ви мали Х аіr 18 а не 12 - ідеальний варіант як для відтворення мп3, так і для мульитрекового рекордингу, скажімо так, оцифровувачі там на порядок вищі левелом ніж у Lexicon Lambda. То може краще докласти і поміняти мікшер на 18? Тим паче що вони (18 ті) зараз геть не дорогі... |
Сергій | 2 Грудня 2020, о 23:25 |
Користувач |
Це те що я дуже хотів почути. Дякую Богдане!!! Дай Боже тобі здоров'я!!! |
Сергій | 2 Грудня 2020, о 23:27 |
Користувач |
Приглядався до такої PreSonus AudioBox USB 96 https://rozetka.com.ua/presonus_audiobox_usb_96/p22141925/ |
Сергій | 2 Грудня 2020, о 23:32 |
Користувач |
цього року так мало роботи , що пульт r12 на r18 точно міняти небуду. |
Andrew Timochko | 3 Грудня 2020, о 13:58 |
Користувач |
Підтримую пана Богдана щодо купівлі xr 18 го. Вже пів року як поміняв 16 на 18ку. Довольний як слон)) запис мультитрека дуже корисна штука, тим більше зараз в період пандемії коли багато заходів проводиться у так званому онлайн режимі. Швидко записав звів і вже готовий звук для відео! Ну і ще один плюс який мені сподобався то це ultranet. Пробував підключати колонки turbosound, досить не погано) |
Сергій | 3 Грудня 2020, о 14:44 |
Користувач |
Андрію! Дякую за пораду. Але писати зводити нічого небуду, і в майбутньому теж. Якийсь період пробував запускати музику ,під час перерви, з iPhone 3gs купленим за 400грн., звук набагато крутіший ніж з мого ноута HP. Буває таке що підходять і просять запустити музон з їхнього телефона... то маю з чим порівняти. Хоч буває таке що накручують еквалайзери в телефонах так що плакати хочеться. Але висновок такий, що популярні Самсунги ,Сяомі і т.д., зовсім недотягують ,в звучанню, до iPhone за 400грн. Дуже він маленький той айфон, а очі в мене вже не молоді.. ніц небачу. Тут в якісь темі хлопці говорили про MacBook чи MacBook Pro. І тепер думаю ,що б таке придбати??? За 2500-3000грн., можна взяти Focusrite Scarlett Solo 3gen б/у ,а можна взяти старенький MacBook A1181 ,до нього докупити SSD диск і оперативки доставити. В першому випадку насторожує відсутність навиків працювати з звуковою картою ,а в другому випадку це яблочне начиння, iTunes і все решта що сильно бісить. Поки що прочісую форуми ,а там може ще хтось щось порадить. |
Андрій | 11 Грудня 2020, о 19:12 |
Користувач |
Focusrite Scarlett не стабільна по живленню. Для домашнього чи студійного користування це не критично. А для живої робоити не дуже добре, коли посеред пісні зупиняється музика. В мене досить часто були проблеми з живленням, причому на різник компах. Драйвера також різні пробував. Проблема вирішується покупкою активного USB кабеля. Аля для чого лишній мінінгіт. Купляйте перевірену в роботі стабільну звуковуху. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти