P B | 6 Квітня 2021, о 22:07 |
---|---|
Користувач |
Допоможіть з вибором пульта: Soundcraft FX8 чи Allen Heath Zed 12fx Порадьте який кращий |
kolodey2 | 8 Квітня 2021, о 09:20 |
Користувач |
ZED однозначно |
kolodey2 | 8 Квітня 2021, о 09:26 |
Користувач |
Працював на ZED 14, сильна машина. Крафт 8fx в будинку культури стоїть. Моя думка звісно суб`єктивна, але я за Ален обома руками. |
Suvorkin дует”Совість ... | 8 Квітня 2021, о 09:58 |
Користувач |
Ну...Сильна машина-це дуже пафосно і на мою думку перебільшено. |
Гринів Міша | 8 Квітня 2021, о 11:00 |
Користувач |
Як любите аналоговий пульт,то шукайте з окремим включенням фантомного живлення; і якщо є гітари то з входами хай-зет;входами і виходами для можливості підключення окремого процесора ефектів. |
Ivan2912 | 9 Квітня 2021, о 19:11 |
Користувач |
Ну на мою думку у фх-8 ревер набагато кращий ніж у Zed. І на канал окремо можна підключити процесор. Це він також має. Але на жаль окремого фантомного живлення на кожний канал ні. Це вже тоді Візард. Цей має все. |
BorysMuzyka | 20 Квітня 2021, о 22:36 |
Користувач |
Працював в свій час на обох.Процесор на саундкрафті кращий,згідний.І вокал,по моєму також краще звучить.Ален -Хіт ,можливо,м'якший по звуку,але це як хто любить.Я за саунд крафт.І ще ремарка:перебирав різні пульти:Ямаха,Роланд цифровий,Фонік,Ален-хіт,Саундкрафт.Берінжер,Мейк,але все рівно прийшов до ДІНАКОРДА.Казали мені в свій час,що так і буде.Так що думай, слухай,поки не знайдеш своє. Soundcraft FX8Soundcraft FX8 |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти