Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » RCF 4pro 2031-A чи db Technologies LVX12, Dynacord A112-A чи Montarbo-FIRE 12A MK2
RCF 4pro 2031-A чи db Technologies LVX12, Dynacord A112-A чи Montarbo-FIRE 12A MK2

Всім по привіту! Вибираю собі активні топи, легкі та невеликі. Колеги, хто працював на таких або тестував, підкажіть, будь ласка, що купити. Дякую.

Ну ці Дінакорд і ДБ випускають у Китаї, Montarbo та Rcf на мою думку будуть кращими. Але це звичайно вибирати Вам і я б радив це все послухати. А взагалі було б ідеально ці всі колонки порівняти. Хоча таке зробити буде дуже важко. Удачі Вам у виборі.

Підтримую пана Івана на рахунок Rcf, Montarbo не чув не знаю що за колонки і як звучать а Rcf 4pro не одноразово чув суперові колонки за свою ціну!!!
Мав їх всі окрім DB іменно цієї моделі. Якщо є варіант взяти Монтарбо, то на мою думку це самий кращий варіант.

Якщо хтось може підтвердити,або спростувати?Мені відомо,що фірма Динакорд забрала своє виробництво з Китаю в 2016році.Це правда?

Пульти dynacord powermate 1000-3 то це так,(китай), доречі вони роблять копії на копії. Оригінал під наглядом придставників виготовляють,а копії крім зовнішнього вигляду нічого спільного. За АС не скажу, бо достовірної інформації не маю.
На рахунок АС знаю що фірми Dynacord i Electro voice купила фірма Bosch і тепер Dynacord відповідає за підсилювачі а Electro voice за АС

Якщо хтось може підтвердити,або спростувати?Мені відомо,що фірма Динакорд забрала своє виробництво з Китаю в 2016році.Це правда?

Швидше за все брехня. Декілька років хтось написав, що виробництво пультів було забрано із Китаю. На ринку почали зявлятись пульти із надписом "МАде ін Німеччина". Думаю це все 

підробки з підвалу. 

А так пульти виготовляють на заводі Бош у Китаї. На коробці наклейки Бош, сайт Бош. Надпис - "маде ін китай".  На офіційному сайті виставлений пульт, на якому надпис, що він виготовлений в Китаї.

Павермейти 100-3 з самого початку й до тепер виробляються в китаї!! З початку виробництво було під строгим наглядом німців, пакувались в оригінальні коробки з позначками виготовлено в германії, і під грифом секретно всі йшли на склад в германію, а відти вже по світу! Потім китайці видно таємно начали робити копії при чому не поганої якості, а вже після видно копії на копії, що крім зовнішнього виду ні чого спільного з оригіналом не має! На початку вирибництва 1000-3 Дінакорд заперечував що виробництво було в Китаї, так як і багато інших відомих брендів! На цей день Дінакорд і не підтверджує і не спростовує цей факт.

Колись був серіал " следствие ведут знатоки", цікаво де Ви берете інформацію що до випуску і маркетингу відомих брендів?

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти