dimatamada | 10 Червня 2021, о 13:58 |
---|---|
Користувач |
Всім по привіту! Вибираю собі активні топи, легкі та невеликі. Колеги, хто працював на таких або тестував, підкажіть, будь ласка, що купити. Дякую. |
Ivan2912 | 10 Червня 2021, о 16:38 |
Користувач |
Ну ці Дінакорд і ДБ випускають у Китаї, Montarbo та Rcf на мою думку будуть кращими. Але це звичайно вибирати Вам і я б радив це все послухати. А взагалі було б ідеально ці всі колонки порівняти. Хоча таке зробити буде дуже важко. Удачі Вам у виборі. |
Andrew Timochko | 10 Червня 2021, о 22:13 |
Користувач |
Підтримую пана Івана на рахунок Rcf, Montarbo не чув не знаю що за колонки і як звучать а Rcf 4pro не одноразово чув суперові колонки за свою ціну!!! |
Ivan2912 | 11 Червня 2021, о 08:18 |
Користувач |
Мав їх всі окрім DB іменно цієї моделі. Якщо є варіант взяти Монтарбо, то на мою думку це самий кращий варіант. |
Гринів Міша | 14 Червня 2021, о 10:41 |
Користувач |
Якщо хтось може підтвердити,або спростувати?Мені відомо,що фірма Динакорд забрала своє виробництво з Китаю в 2016році.Це правда? |
Олександр Соколюк | 14 Червня 2021, о 12:03 |
Користувач |
Пульти dynacord powermate 1000-3 то це так,(китай), доречі вони роблять копії на копії. Оригінал під наглядом придставників виготовляють,а копії крім зовнішнього вигляду нічого спільного. За АС не скажу, бо достовірної інформації не маю. |
Andrew Timochko | 14 Червня 2021, о 15:40 |
Користувач |
На рахунок АС знаю що фірми Dynacord i Electro voice купила фірма Bosch і тепер Dynacord відповідає за підсилювачі а Electro voice за АС |
Bankir | 14 Червня 2021, о 17:44 |
Користувач |
Якщо хтось може підтвердити,або спростувати?Мені відомо,що фірма Динакорд забрала своє виробництво з Китаю в 2016році.Це правда? Швидше за все брехня. Декілька років хтось написав, що виробництво пультів було забрано із Китаю. На ринку почали зявлятись пульти із надписом "МАде ін Німеччина". Думаю це все підробки з підвалу. А так пульти виготовляють на заводі Бош у Китаї. На коробці наклейки Бош, сайт Бош. Надпис - "маде ін китай". На офіційному сайті виставлений пульт, на якому надпис, що він виготовлений в Китаї. |
Олександр Соколюк | 14 Червня 2021, о 18:52 |
Користувач |
Павермейти 100-3 з самого початку й до тепер виробляються в китаї!! З початку виробництво було під строгим наглядом німців, пакувались в оригінальні коробки з позначками виготовлено в германії, і під грифом секретно всі йшли на склад в германію, а відти вже по світу! Потім китайці видно таємно начали робити копії при чому не поганої якості, а вже після видно копії на копії, що крім зовнішнього виду ні чого спільного з оригіналом не має! На початку вирибництва 1000-3 Дінакорд заперечував що виробництво було в Китаї, так як і багато інших відомих брендів! На цей день Дінакорд і не підтверджує і не спростовує цей факт. |
Вячеслав Нашемпа | 14 Червня 2021, о 21:12 |
Користувач |
Колись був серіал " следствие ведут знатоки", цікаво де Ви берете інформацію що до випуску і маркетингу відомих брендів? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти