Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » УВАГА реорганізація відділу "Куплю продам"!
УВАГА реорганізація відділу "Куплю продам"!

Прохання до усіх користувачів порталу, які мають розміщені лоти-оголошення у відділі "куплю продам", - скопіюйте Ваші оголошення (опис, фото, тощо), так як найближчим часом цей відділ буде повністю очищено і видалено виключно усі лоти, з метою навдення порядку із сотнями "клонів", які публікуються із одного профілю!

У Пятницю 23.07.2021 о 9.00 ранку буде проведено процедуру повного очищення відділу, тож прохання до цього часу усе собі зберегти, для подальшого відновлення.

Потім Ви зможете заново розмістити свої оголошення, але виключно в одиничному порядку, виключно в підходящій рубриці, викорстовуючи кнопку підняття раз у тиждень! Користувачі, які будуть нехтувати встановленими правилами - профілі їх будуть заблоковані негайно а оголошення видалені!

Дякуємо за розуміння з Повагою Адміністрація!

 

 

Друзі,колеги,співвітчизники! Я завжди був фаном та сторонником даного сайту.Але зараз хочу звернутись до активних продавців у відділі куплі-продажі.Шановні колеги (в простонароді-бариги),хочу у вас запитати,чи у вас є совість?Невже в такий важкий для України час,ви вважаєте,що можете спокійно заробляти на колегах та співвітчизниках?Зрозуміло,що Україна переможе і стане могутньою та квітучою,але серйозно,зараз ваші лоти і щоденне їх підняття виглядає як знущання.Мене можуть забанити,хоча я завжди вважав пана Богдана та пана Сергія справедливими та порядними людьми,патріотами України.Більше того,я навіть не сумніваюсь,що вони зараз стоять на захисті своїх Винників.Якщо я щось сказав не вчасно і не по ділу,поправте мене.Слава Україні!

поддерживаю на все 100%! Слава Украине!!!

Повністю підтримую!Пропоную показувати самих "активних",які замість тероборони чи активної громадської позиції сидять і барижнічають,на сьогодні і останні дні це:ОЛЕКСІЙ НАЛАПКО,ROMICH777 ГОРБАЧ,ROMANCHUKNIKOLAJ,SHADOW08,ZAN,0975182276,ALEKOLENIK... 

Згоден на 100% - забороняю особисто - підйом та публікації продажних лотів, до часу перемоги над москальською ордою! На майбутнє - хто буде постити і заливати у каталог мінусовки, на (,типу "фантазьорів" і тому подібного лайна), усілякі переклади кацапських пісень - бан довічно, з видаленням профілю!

Дякую всім небайдужим,адмінам від себе особисто і від усіх українців.Слава Україні!

Богдан Іванишин повидаляйте всі оголошення всіх людей, бо починається між колегами гризня. А цього нам точно не портібно. Дякую і Слава Україні !!!

навіщо видаляти? простіше включити здоровий глузд, якщо він є.
Доброго дня колеги! Я поспішливо та упередженно дав пост (вище у цьому топіку) про заборону торгувати! Обміркувавши ситуацію і з'ясувавши усі обставини, які зараз супроводжують нашу країну та громадян, які потрапили у ці обставини - ми, як адміни та відповідальні люди, які відповідають за цей ресурс , офіційно повідомляємо: Ми забираємо усі заборони, які включають торгівлю обладнанням на площі нашого ресурсу, адже нічого забороненого і протиправного немає у такій торгівлі, тим паче, що військовиий стан не накладає жодних обмежень, на такі дії тощо! Враховуючи що економіка країни мусить працювати і людям потрібно годувати дітей а також звідкись брати гроші на допомогу армії - рішення остаточне і обговоренню не підлягає! ПС якщо нам хтось поскаржиться на якісь погрози, які лунають у приват чи по телефону до користувачів, які торгують - Бан відразу!

Моя справа-запропонувати,ваша-погодитись,чи відмовитись.Як кажуть,сам пан-господар на своєму  обійсті.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти