Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » УВАГА! Важливі зміни у Правилах Порталу! Для ознайомлення усім користувачам!
УВАГА! Важливі зміни у Правилах Порталу! Для ознайомлення усім користувачам!

Шановні колеги, друзі, користувачі нашого ресурсу Українського музичного контенту!
Після страшних подій геноциду української нації та культури, рашистськими дияволо-звірами, прийнято нами безапеляційне рішення - від сьогодні і назавжди, (допоки буде жити цей ресурс, чи його власники), суворо забороняється:

 

1. Завантажувати будь-які переклади тексту рашистських пісень, із подальшим завантаженням рашистського мінусу на сервер! (Приклади переклади про - фантазьора, бєлого лєбєдя, та іншого подібного роду низькопробного рашистського лайна на українську мову).
Примітка. Те, що тут уже завантажили раніше, згодом буде видалено - це питання близького майбутнього.

 

2. Мова у коментарях, публікаціях, описі та на форумі - виключно Українська!

Усі хто не буде виконувати дані правила, чи їх ігнорувати - бан одразу без вагань!
Усі хто не згоден із цими правилами - напрямок відомий! (Про корабель). + Бан негайний!

Слава Україні!

Колеги! Ви самі подали гідну ідею в допомощі із знищення того "перекладеного непртебу", - хто має зайвий час - будемо вдячні за волонтерство - кидайте сюди, у цей топік, посилання на ці файли, а ми їх успішно знищемо, разом з Вами! Слава Україні!

Викиньте під три чорти із ТОП-завантажень того Лєонтьєва і Прєм'єр - Міністр. Навіщо нам ці москальські мордяки? На форумі мають бути кращі мінусовки цих пісень, враховуючи, що пройшло так багато часу.  

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти