Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Сітєвий кабель.
Сітєвий кабель.
Чи може ситєвий кабель ( до підсилювача наприклад) коштувати 300 баксів?
Чув про такі випадки, коли є глибока хвороба аудофілізму і у власністі бензинова заправка - тоді може є доцільним такий кабель... Як на мене - не більше ніж ефект плацебо...

Як правило аудiофiли дуже заможнi люди,тому розвести їх на речi,якi людське вухо не чує досить не складно.Вони залюбки ведуться на такi пропозицiї.На скiльки менi вiдомо,на землi найбiльш розвинений слух мають мiль та кажани,ось можливо вони i почують рiзницю в звучаннi,решта,як сказав пан Богдан має ефект плацебо або ж банально кожен аудiофiл тiшить своє самолюбство)).IМХО.

Так, може.Але спитай себе, чи дав би ти такі гроші за таку річ?

От і я би не дав.

Діло в тому, що мойого знайомого хтось тут так розводить, що просто жах. То якісь коробочки по 100 ує, то ще якусь хер.ю, а толку ніякого. А той довірчивий і скуповує весь хлам. Він не заможній А проста звичайна,добра, довірлива душа. Що стосується мене то я,Віталію, би подумав купити готовий шнур чи самому зробити а не за 300 баксів.

Як вiн ваш знайомий,то чого бiльше слухає чужих людей нiж вас?Чи можна конкретнiше про коробочки,що це за коробочки i хто конкретно з продавцiв розводить вашого довiрливого та добродушного знайомого?Я думаю,це ж не важко надати конкретнi факти,бо iнакше,ваша розповiдь виглядатиме з розряду,пробачаюсь-небелиць.

Як правило топiкастер,Вадим Тулейбич,традицiйно несе якусь дичину,а потiм пропадає.Отже,пане Вадиме,ласкаво просимо на вiдвертiсть.Розкажiть нам нарештi,вiдкрийте нам очi, хто з продавцiв даного сайту є уособленням зла та непорядностi?З нетерпiнням чекаємо!

Я думаю що ніхто. Цей чоловічок по ходу не сповна розуму.  Вадим не навів жодного конктретного аргументу і взагалі ніхто не зрозумів про ще іде мова, Ну максимум про мережевий кабель за 300 баксів який реально добротний коштує ну максимум 200 гривень.  А якісь коробочки по 100 доларів чи типу того навіть не було сказано що це таке.

Вибачте але на мою думку це взагалі топ не зрозумілий і нікому не потрібний

А ..СИТЄВИЙ.. кабель...взагалі шедевр лінвістики...

Щось сильно запанікували коли пішла мова за коробки( фільтра). Чи не хтось із вас впарює своє лайно? Відповідаю про те що не слухає мене: Барига краще вміє втюхати свій товар чим я відмовити знайомого!!! Взагалі відповідати на образи не хочеться. Тут дуже мало гарних колег які адекватні і це є причиною ЯК МОЖНА НАЙМЕНШЕ заглядати на сайт.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти