Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Весілля в час війни
Весілля в час війни

Сьогодні весілля...  

Яке Ваше відношення, колеги, до "лаби" в час війни?

З розумінням вислухаю усі думки...

Пiд час вiйни життя продовжується.Молодi люди створюють молоду сiм'ю,хочуть,щоб з ними цю радiсть роздiлили рiднi,близькi та друзi.Музиканти,якщо не задiянi в ЗСУ чи в ТО в силу рiзних причин,хоча б матимуть змогу заробити та пiдтримати фiнансово свою сiм'ю i армiю.В чому проблема весiлля пiд час вiйни?Я не розумiю.

В четвер до нас заїхав козак( їхав з госпіталя на передову), ну і так як у нас Українців заведено - вирішили пригостити його,посидіти поспілкуватись, бо коли ми їздили  до них на  майже "нуль" - часу поговорити небуло.Ми сиділи на вулиці,а в залі люди святкували якесь свято з баяном і бубаном, і якби хоч грали, це було б одне сприйняття, а це мучили і баян і бубана( було бажання надіти на голову йому того бубана), на обличчі  мого товариша було здивування і напевно якась образа.Тут повинен вирішувати кожен сам,зрозуміло що є сім"я,діти, хтось на ці зароблені кошти купує амуніцію і допомагає хлопцям на фронті,але моя думка що весілля трішки не на часі.

Ну не знаю,то може трошки не на часi ви вирiшили посидiти,так як заведено в Українi?Також,слiдуючи вашiй логiцi,заклад,в якому ви сидiли,теж був вiдчинений трохи не на часi...Повторюсь,люди,якi не задiянi в ЗСУ та ТО i в своєму життi крiм iнструменту нiчого не тримали,якось i з чогось повиннi допомагати передовiй?В країнi має працювати абсолютно все i бажано бiльший вiдсоток фiнансiв повинен спрямовуватись на пiдтримку ЗСУ i постраждалим спiввiтчизникам.Перепрошую,може я не правильно мислю,але така моя думка.Вячеслав Нашемпа,перепршую i вас,можливо навiв невдалий приклад,але воно якось так приблизно i виглядало.Дуже прошу,без образ.Об'єднуймося та консолiдуймося,лише в єдностi буде перемога!Слава Українi!

Усе відбулося. Війна була десь далеко...І не одне таке весілля відгулялось у ці вихідні, як виявляється.

забава, гойра, співи, конкурси.

Бісили вигуки патріотичних гасел на п‘яно.

мене розриває надвоє.

Допоміг ЗСУ хіба що на пів краплі ...

Далі судіть, хто в якій мірі не правий.

Було пару дзвінків провести музичне оформлення... Відмовив. Дякувати долі, є основна робота за професією. Але і розумію тих, для кого музика єдиний спосіб заробітку, особливо зараз, в такий скрутний час. 

Якби був на їх місці - чи пішов би на лабу?... Чесно...навіть не знаю... Напевно що ні.

Зараз це вже не буде, як раніше: більш стримано, спокійніше, ще з більшою фільтрацією музичного матеріалу. Сам нещодавно трохи працював і боровся сам з собою, бо це викликає певні протиріччя в душі. Але, - мене не взяли до ТрО, не призивають, я з музики та звукорежисури зіскочив на торгівлю+трохи з локдаунів освоїв професію електрика, так і виживаю. Але, що головне: військові різні, хтось теж по-своєму хоче відпочити в ресторані+щось святкує, слухає переважно російськомовну музику, тут не має універсального рецепту. Кожен повинен робити вчинки і приймати рішення, які не йдуть врозріз духовному, нікого за будь-який вибір ніхто не повинен судити.  Ну, якась така у мене думка.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти