KORGI3 | 14 Січня 2011, о 22:30 |
---|---|
Користувач |
Ви як модератори повинні слідкувати за релізами.І самі вирішувати, що видаляти,а що залишати.Взагалі в цьому і полягає робота "модератора" робити порядок і вести спілкування з релізерами. Але я думаю,якщо сайт з mp3 мінусами тоді приділяти увагу якості аудіо,а не словам,правильним назвам!!!!!!!!!!-це проблема флудильщиків,їм би ше додому принести і замісьть них кнопку натиснути,а музика повинна бути якісна!!!!!!!!!!!!! І зверніть увагу на форуми!!!!!!!!!! Там люба тема перетворюється в флудильню!!!!!!!!!!! |
Василь | 23 Січня 2011, о 17:58 |
Користувач |
Юра! Дивіться по--своєму.Дійсно,багато дублів.Я особисто проти цих перекладів "Беліе розі","Сива ніч,"навіщо вони на нашому сайті?Так,бляха,перекладають,що нема куди.Перепрошую,Юра,за гостре слово.Удачі всім! |
Василь | 23 Січня 2011, о 20:27 |
Користувач |
Юра!Воно тобі важко,"конечно.."Удаляй ,поважаю тебе за гумор...Удачі,тобі,Юра у славному м..Львові! |
pashauarv | 4 Вересня 2011, о 01:45 |
Користувач |
Я вважаю,як-що хтось має текст або плюс , може просто вложити до коментарів данної мінусовки. |
Юрій Бульбах | 4 Вересня 2011, о 16:30 |
Модератор |
Хибна думка. По-перше, якщо текст буде в коментарі, який 20 чи 30, то це не зовсім зручно, крім цього, буває що в коментарях дають декілька варіантів тексту, з помилками і безщ і т.д. Тому текст має коректним, він бути в конкретному місці, де користувач буде сподіватись його побачити. Щодо плюса, плюс завантажити може лише той, хто завантажив мінусовку. Посилання на файлообмінники не рахуються, вони як правило недійсні. |
Сергій | 23 Грудня 2013, о 14:53 |
Користувач |
дописів багато, мабуть не скажу нового, АЛЕ
ще одна порада: плюси тільки на сайт (якщо можна) оскільки файлообмінники часто просто видаляють файли. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти