Yulianovich | 19 Січня 2011, о 01:20 |
---|---|
![]() Користувач |
В США у всіх реках за замовчуванням ставлять кондиціонери для стабілізації і фільтрування струму. А в нас хіба самогубці, або жлоби працюють без приладів для стабілізації напруги. Мені щось і в голову неприходить перевіряти як будуть поводити себе прилади при пониженій напрузі. Це так як пальці в резетку пхати. |
Zh_serhij | 19 Січня 2011, о 20:42 |
![]() Користувач |
Коли падає напруга, апаратура полюбому буде гудіти як трактор, тут не має значення чи Мекі, чи Ямаха, чи Саункрафт |
chvartkovsky | 22 Січня 2011, о 18:30 |
![]() Користувач |
У мене санкрафт FX8 тільки напруга падає гудить як трактор ставлю стабілізатор іпрацює нормально. |
Ігор Шавронський | 7 Лютого 2011, о 11:49 |
![]() Користувач |
Добрий день. Що скажете про Behringer DDX3216 |
rezonar | 2 Жовтня 2011, о 07:34 |
Користувач |
Доброго здоров'я панове. Народ, хто що може сказати за ці пульти. Який краще - Soundcraft EFX8 чи Behringer XENYX X1832USB.? |
Ігор Рівне | 3 Жовтня 2011, о 14:39 |
![]() Користувач |
Шановні колеги можливо хтось користується (користувався) пультом Allen & Heath ZED 14 хотілося б знати як він на практиці в загальному і як себе веде на стереоканалах двохполосий еквалайзер. |
Yulianovich | 4 Жовтня 2011, о 11:52 |
![]() Користувач |
На практиці такий як і усі недорогі мікшери. Еквалайзер на 12кHz та 800Hz +-15dB. Нічого поганого, нічого видатного по звуці. |
pete fedyshyn | 4 Жовтня 2011, о 17:23 |
![]() Користувач |
Панове! Просив би висловитись з приводу вибору пульта для "живого" виконання, треба 16 каналів. Що думаєте з приводу Soundcraft GB2? Зараз маю Behringer xenix 2442, звучить досить добре, але місцями жорсткувато, особливо скрипка....... |
Yulianovich | 4 Жовтня 2011, о 21:10 |
![]() Користувач |
Soundcraft GB2 призначений для інсталяцій. Концертна серія - Live-series. Придивіться до "Візарда" (краще старого). |
pete fedyshyn | 5 Жовтня 2011, о 16:11 |
![]() Користувач |
Маєте на увазі allen&heath? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти