Yulianovich | 31 Жовтня 2011, о 23:49 |
---|---|
![]() Користувач |
Це одного поля ягоди. Хіба звучать по-різному. А ера "Лексикону" закінчилась коли їх "лигнув" Харман. Всі їхні ведучі фахівці давно в "Брікасті Дизайн" (http://www.bricasti.com/ ). |
sergejkushnir | 1 Листопада 2011, о 00:29 |
![]() Користувач |
Як це одного поля ягоди? Я маю на увазі пульт для халтур а не для студії Хто там переходив назад на берінжер? Напевно в людини банани в вухах, тому й різниці не замічає Після переходу з берінжера чи ямахи на цей саундкрафт, різниця відчутна одразу після першої хвилини роботи з ним Там преампи мікрофонні зовсім другої категорії, в порівнянні з берінжером та іншими пультами. Вокал звучить ярко та соковито. Зявляється чіткість розбірливість у вокалі.. А до лексикону можна добавити ще зовнішній ревер, і тоді буде ще краще. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 1 Листопада 2011, о 00:36 |
![]() Користувач |
Ну ти сказанув...та старий ,наприклад, мекі CR 1604 design заткне за пояс не один сучасний ALLEN-HEATH не то шо FX-8 |
Богдан Іванишин | 1 Листопада 2011, о 00:46 |
![]() Адміністратор |
Мав я той пульт... EFX 8 - закрита тема! Він має дуже суттєвий клопіт - летять канальні мікросхеми і канал миттєво стає не робочий! Тре хіба бути майстром - електроніком щоб випаювати і вставляти... продав його за копійки майже, одному пану, він сам електротехнік і зробив його в той самй день що отримав )))) Але... Я не майстер по пультах! Проблеми того характеру були і в багатьох людей - слабке місце! |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 1 Листопада 2011, о 00:46 |
![]() Користувач |
У берінжера була непогана серія МХ та і серед нових є немало (про які нам "нєвєдомо") ... шо за манєра судити за все , сидячи на грушці і думаючи, що бачиш весь світ ... |
Богдан Іванишин | 1 Листопада 2011, о 00:49 |
![]() Адміністратор |
Та, ще хочу добавити, що еквалізація того пульта працює жахливо і зовсім не відповідає заданим параметрам! (я про EFX 8) |
Yulianovich | 1 Листопада 2011, о 01:15 |
![]() Користувач |
sergejkushnir, дивна в Вас класифікація. Ми використовуємо Soundcraft LX7 на весіллях. То що, він "халтурний" мікшер? Давав колєгам на вихідні попробувати Mackie 1202 замість Yamaha MG, то дзвонили і були в захопленні від звучання. Хоча перед тим особливих претензій до звучання не мали, бо користуються доброю акустикою. |
sergejkushnir | 1 Листопада 2011, о 10:52 |
![]() Користувач |
Ну про його надійність, та мікросхеми я не чув, але була нагода на такому працювати |
Zh_serhij | 1 Листопада 2011, о 19:21 |
![]() Користувач |
sergejkushnir , ми працюєм на EFX12, нічого в нього не злітає, все працює ідеально. |
Yulianovich | 1 Листопада 2011, о 21:32 |
![]() Користувач |
Zh_serhij, не можна порівнювати мікшери для професійного живого звуку (LX7) і мікшери універсальні. Це так сам виробник класифікуює і позиціонує. (http://www.soundcraft.ru/catalog/) Там 6 ауксів, там 2 (і то один на внутрішню обробку). Про еквалайзер вже мовчу. Я зовсім не вихвалюю LX7, є й кращі, без питань. Була потреба в 24-х канальному мікшері, от і було куплено. За 800$ нічого іншого не було на той момент. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти