Злий | 24 Грудня 2010, о 19:23 |
---|---|
Модератор |
>>Ростислав ну як ти ще досі не зрозумів - це ж наші хлопці придумали корга Звісно ж. "Корг" - це перекручене на західний лад наше "Корж"... Я коли чую такий варіант назви зразу вирізняю, хто в темі, а хто турист :D |
Dj_Yura | 24 Грудня 2010, о 19:32 |
Користувач |
Ігор не можу сперечатись їз людиною, яка пише "що був би я ближче я б тобі показав" і в якої на всіх стилях "барабани із юзерських банків" |
igor | 24 Грудня 2010, о 19:40 |
Користувач |
Ну з назвою вони трохи переборщили ,Я б на їхньому місці назвав би DJ-80 Turbo .Dj Yura не ображайся це просто так для сміху але якщо ти справді щось пишеш то повернись на пару сторінок назад і не роби таких помилок - (Повторюю між ПА 50 і 80 різниця в 4 функціях (при потребі можу пошукати як точно називаються.....Я тобі сказав що їх там всього шість, а ти мене ще винним зробив) Dj Yura я тобі добре написав- якщо захочеш приїхати -приїжджай-Сокаль не далеко НУ не буду ж я тобі клавішу до Львова сунути.Кава з тебе. |
Dj_Yura | 24 Грудня 2010, о 19:42 |
Користувач |
Пропоную перестати сперечатись, а виставляти свої роботи створені на клавішах. Тоді як то кажуть побачимо хто музикант, а хто язичком працює. Ігор особливо чекаю твою роботу із юзерськими барабанами... Ростик ти тоже обіцяв виставити на скільки я памятаю |
igor | 24 Грудня 2010, о 19:53 |
Користувач |
Dj Yura можливо я не так зрозумів-а що ти сумніваєшся що в корга можна записати в юзер барабани??? А я знову забув-ти ж клавішу знаєш тільки на 80 процентів.Ну тоді собі запиши-скачуєш з інету барабани до корга ра-50 і заганяєш їх в user dk там -64 ячейки-це 64 нових наборів барабанів-і потім підставляєш їх замість тих які тобі не подобаються.Щось не зрозуміло -пиши.Поможу чим зможу |
Злий | 24 Грудня 2010, о 19:57 |
Модератор |
>>Пропоную перестати сперечатись, а виставляти свої роботи створені на клавішах. Коли закінчуються аргументи - переходиться на особистості. >>Тоді як то кажуть побачимо хто музикант, а хто язичком працює. Якщо мені встидно виставляти свою творчість, проте я добре розбираюсь в технічній стороні справи, як мені бути? :) >>Ростик ти тоже обіцяв виставити на скільки я памятаю Я перебрав та вибрав кілька мідях. Чужих. Позичу мінімально пристойну карточку звукову для ноута і на вихідних запишу... :) |
igor | 24 Грудня 2010, о 19:58 |
Користувач |
Ростислав я з інтернетом не дуже дружу Якщо можеш підскажи-а як виставити тут мр3 Ну з відеом ясно - через ю-туб.А як мп3? |
Dj_Yura | 24 Грудня 2010, о 20:16 |
Користувач |
напевно ти мене не зрозумів бо то що у Корг можна закачувати барабани я ще зрозумів, після першого тижня користування. Чесно кажучи мені трошки смішно, що таке можна писати в якості переваг... Особисто я так само користуюсь тільки закачаними барабанами, із стандартного використовую тільки Техно КІТ 1 і Стандарт Кіт 1... І взагалі намагаюсь донести до всіх, то що і ти написав, що силу Корга можна відчути тільки на прописанах стилях і закачаних і оброблених звуках. Стандартне-сухе. Жаль ніхто не розуміє... Як на мене перевагою Па 80 мала б бути більша кількість доріжок для написання стилю, ( а не якась там карта)
Останнє, що мені заказали, був стиль Ніченькою темною (Пономарьов). В рідній фонограмі в деяких моментах одночасно грає 10-12 інструментів. Погодься відворити 12 інстрементів на 8 доріжках буває дуже важко |
igor | 24 Грудня 2010, о 20:21 |
Користувач |
Dj Yura а ти не підскажеш мені -як зробити що б наприклад коли робиш збивку (нажимаєш на fill 1 ) на мажорі в тебе звучить одна збивка а на мінорі зовсім інша |
Dj_Yura | 24 Грудня 2010, о 20:34 |
Користувач |
Перевіряєш? Саме просто це скопіювати мажорну варіацію акорда в мінорну. Є і складніші шляхи Наприклад під час танцю з мітлою ( де вальс переходит на польку)- можна на мажорі прописати вальс, на мінорі польку. Музика буде мінятись, коли будеш міняти мажорний акорд на мінорний(навіть кнопки не потрібно нажимати). Правда люди починають збоку думати, що ти фанерщик... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти