KORGI3 | 24 Грудня 2010, о 22:59 |
---|---|
Користувач |
Чому моя проблема з аккаунтом до цих пір невирішена. Ви лише робите, всім понтові, тупі зауваження, ніяких грамотрих порад. На форумах дурдом. В мене таке враження, шо тут нема ні адміна ні модерів. Одні назви. Найміть людей і бавтися в сайт скільки хочете.
І взагалі модер має вести тему,а не задавати з "понтом" питань про свою роботу Мене взагалі дивує такий підхід до роботи сайту З повагою korgi3
|
Юрій Бульбах | 30 Січня 2011, о 16:45 |
Модератор |
>>Чому моя проблема з аккаунтом до цих пір невирішена. По-перше, в мене враження, у вас проблеми не лише з акаунтом. По-друге, якщо ви маєте можливість писати на форумі, значить у вас немає проблем з акаунтом. По-третє, почитайте хоча б в Вікіпедії: ------------------------------------------------ ------------------------------------Модера́тор (от лат. moderor — умеряю, сдерживаю) — пользователь, имеющий более широкие права по сравнению с обыкновенными пользователями на общественных сетевых ресурсах (чатах, форумах, эхоконференциях), в частности хотя бы одно из прав:
Точный перечень полномочий и обязанностей модератора на каждом сайте свой. ------------------------------------------------ ------------------------------------Аналогічно і в нас, модератор не має ніякого відношення до акаунтів, навіть банити немає прав. А шкода.
>>Ви лише робите, всім понтові, тупі зауваження, ніяких грамотрих порад. Я б дав вам грамотну пораду, але ви сприймете її як образу і все одно туди не підтете:)
>>На форумах дурдом. В мене таке враження, шо тут нема ні адміна ні модерів. Одні назви. Дурдом дурдомом робить не вивіска, а його мешканці. Якщо вам здається, що ви в дурдомі, то дайте собі питання, хто ви.
>>Найміть людей і бавтися в сайт скільки хочете. Навзаєм.
>>І взагалі модер має вести тему,а не задавати з "понтом" питань про свою роботу Не вам вчити хто що має робити, як то кажуть "не запрягав - не поганяй". Неадекватна реакція на бажання порадитися з товариством...
>>Мене взагалі дивує такий підхід до роботи сайту А як ви мене здивували...
>>З повагою korgi3 Не помітно тої поваги, але то нехай залишається на вашій совісті. |
KORGI3 | 31 Січня 2011, о 00:01 |
Користувач |
Ви дату мою бачили? 24 Грудня 2010, о 22:59 Яка совість .????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ви Модератор і прочитали мій пост 31 січня 2011 року. З повагоюю korgi3 |
Юрій Бульбах | 31 Січня 2011, о 00:07 |
Модератор |
А що вас дивує? Створили недоречну тему в невідповідній гілці і думали, що відповідь приїде з швидкістю пожежної машини? Марно сподівались. тему знайшов випадково. |
KORGI3 | 31 Січня 2011, о 00:16 |
Користувач |
>>Чому моя проблема з аккаунтом до цих пір невирішена.
Гідна відповідь ****.
Я не ТУПИЙ
|
KORGI3 | 31 Січня 2011, о 00:20 |
Користувач |
Чому ви так піздно відраегували на мій пост???????????????????? |
Юрій Бульбах | 31 Січня 2011, о 01:16 |
Модератор |
>>Я не ТУПИЙ Це б мало бути помітно. >>Чому ви так піздно відраегували на мій пост???????????????????? Чого ви рішили, що обов'язок модераторів швидко, а не пізДно рАегувати на всякі бздури? Крім того, подивіться на гілку, в якій ви створили тему: Головна сторінка » Список форумів » Глюки нової версії » До модераторів Ви справді вважаєте, що ваші галюцинації - це "глюки нової версії"? |
Роман Метельський | 31 Січня 2011, о 01:41 |
Засновник порталу |
Про що взагалі мова? |
Юрій Бульбах | 31 Січня 2011, о 01:44 |
Модератор |
Спробуй зрозумій:) |
1530MC | 1 Квітня 2011, о 20:37 |
Користувач |
Не впевнений що пишу в правильне місце. На сайті є проблема. ПРОСЛУХОВУВАННЯ НЕМОЖЛИВЕ на ІЕ8 і ІЕ9. Дякую. |
Тема закрита, Ви не можете залишати тут повідомлення.