Studio | 26 Січня 2011, о 11:57 |
---|---|
Користувач |
В принципі з тобою згоден... |
Анатолій Галушка | 27 Січня 2011, о 12:26 |
Користувач |
Я думаю що зміг би,але чи потрібно це замовникам і гостям?Я,наприклад не уявляю весілля чи проводи без російських пісень,якщо в когось є неприязнь до росіян - то при чому тут мова і пісні? Виродків хватає, що в них, що в нас.В тому році грав весілля,і давай самі українські пісні грати,підходе з гостей жіночка і каже:"Можеш щось нормальне?"Я їй:"А це що не нормальне"?Вона:"Нормальне,тільки давай щось з російського соврємєнного".Ну,як то кажуть:"Найнявся - продався". |
Роман Метельський | 27 Січня 2011, о 13:43 |
Засновник порталу |
Я в жодному випадку не говорив пронеприязнь до інших мов (цк моя особиста справа), я просто поцікавився чи хтось таке пробував і чи вдавалося. Про себе скажу, був випадок, коли через "криву організацію" корпоративу (було два гуцульських колективи без підзвучки, тобто без апарату і я, в якості ведучого), моєму звукоресисеру (мав зі собою апарат на 700 ват) довелося крутити дискотеку. Причому були представники зі всієї України і дискотека була тільки українською. І всі були задоволені. |
Yulianovich | 27 Січня 2011, о 15:06 |
Користувач |
2 Анатолій Галушка: тут йдеться про національну мову і культуру. Ніхто нікому і нічого не протиставляє. Я трохи старший і пам'ятаю що в 70-х р.р. в старших музикантів добра частина репертуару це були польські пісні (які гралися, а не співалися). Це був шлейф який поступово розтанув. |
bodja bear | 27 Січня 2011, о 15:56 |
Користувач |
тут річ не в нериязні до росії чи російського народу,а в відроджені української пісні і культури адже не секрет що за часів союзу тай ще за царских часів українська культура планомірно винищувалась тай по сьогдні винищується тільки методи змінились і ми лабухи як працівники культури повині робити все що в наших силах щоб розвивати і рекламувати українську мову ,культуру,пісню,адже небуде цього небуде нашого народу(і ми знову будем слугами чужиш панів)ось як на мене глобальний смисил того про що йдеться в даній темі |
Юрій | 27 Січня 2011, о 19:01 |
Користувач |
Дякуючи цьому сайту відіграти весілля викючно українським репертуаром зовсім не проблема.Але погодьтесь всі,що співати наприклад що-небудь з репертуару гр.Земляне набагато приємніше ніж співати про хлопців-олігархів або щось подібне/а такого г...на на нашій естраді хоч греблю гати/.Цеж повний дибілізм.Звичайно нашу Українську культуру треба підтримувати і піднімати але не такими піснями і виконавцями.А на рахунок російськомовного репертуару--чому критикують лише російське виконання,а не ніяке інше--польське,англійське і так дальше? |
bodja bear | 27 Січня 2011, о 19:21 |
Користувач |
поперше на російській естраді набагато більше гі...на чим на україніський,(а якщо ви пане Юрій Шимчук незнаєте якісних українських пісень то я вам щиро співчуваю)навіть тойже скрябін має пару досить змістовних пісень,подруге тут річ іде не про те щоб загнобити творчість якоїсь окремої держави а про захист української пісні, а захищати її треба саме від російської естради тому що саме російська естрада настільки потужно наперає на українські терени що скоро вже ми можем залишитись взагалі без української пісні і взагалі якщо вже доводиться на весіллях виконувати низькопрофільні пісеньки то вже хай краще вони будуть українські,будьмо патріотами панове |
Yulianovich | 27 Січня 2011, о 19:45 |
Користувач |
юрик шумчук, якщо Вам невдається провести весілля виключно на україномовному репертуарі, то проблеми в тому я зовсім небачу. Це Ваша справа, тобто гроші. А от смаки і уподобання непотрібно нав'язувати і публічно оцінювати роботу інших такими термінами і словами, як це робите Ви. Якось непрофесійно і неетично. "Скрябіну" від того ні холодно, ні гаріче. А от прихильникам цього гурту мабудь несподобалась би така Ваша оцінка музики яку, вони з задоволенням слухають. |
Юрій | 27 Січня 2011, о 20:44 |
Користувач |
Я не захищаю російську мову. Я не казав що мені не вдається провести весілля українськими піснями. Я не проти Скрябіна і інших виконавців.Але якщо ви істинні ціниталі української мови то як можна співати наприклад--мє булье булье у селі і так дальше і тому подібне?Навіщо картавити нашу мову?А таких прикладів і груп у нас достатньо.Хоча проти творчості ВВ я також проти нічого не маю.А про англо- польсько- євро-мовний репертуар так ніхто нічого не написав.Чому? |
Юрій | 27 Січня 2011, о 20:46 |
Користувач |
А якщо ми будем виконувати низькопрофільні пісеньки -то патріотами ми нівряд чи станемо. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти