Wolodimir Yavorskiy | 20 Лютого 2012, о 10:29 |
---|---|
Користувач |
Я можу відпрацювати чисто Українським репертуаром. Але як би того хотілось, не вийде, бо багато російських замовлень. Та й принципово замовник не питає про конкретний репертуар.А виконую все те що подобається гостям. |
Wolodimir Yavorskiy | 20 Лютого 2012, о 10:35 |
Користувач |
І ще моя думка така: Якщо гості просять російську пісню, скажіть що господар забороив, то ж ідіть до нього. І я думаю що за для гостей господар(замовник) змінить свою думку і будете лабати все що завгодно. |
Юрій Бульбах | 20 Лютого 2012, о 10:45 |
Модератор |
>>І я думаю що за для гостей господар(замовник) змінить свою думку і будете лабати все що завгодно. Мій досвід показує, що дуже рідко хтось йде до господаря, на тій фразі все і закінчується. Хоча бувають такі скажені гості, яким так кортить чогось, що вони не тільки до господаря, а й до Папи Римського підуть:) |
Wolodimir Yavorskiy | 20 Лютого 2012, о 12:24 |
Користувач |
Це точно Юрію. |
Віра Верле | 20 Лютого 2012, о 14:33 |
Користувач |
В нас на днях був такий випадок. На початку вечора після другої пісні( звичайно української) підходить жінка і питає : У вас все такое, на такой мове? В мене в той момент чомусь взагалі мова пропала! Можна було щось їй відповісти, але з поваги до власниці ( вона її кума) ми змовчали. Згодом я їй запропонувала переглянути пісенник . В кінці вона вирішила "заспівати" сама .І попросила їй проакомпанувати пісню " Рідна мати моя". Після пісні чи то горівка чи дійсно сльози були, але сказала, що зачепила пісня її за душу. В мене після того випадку така ситуація вимальовувалась . Приїжаємо ми в Росію, заходимо в ресторан і після другої пісні підходимо до музикантів з претензіями , чи в них все таке і коли буде вже нормальна коломийка. Чесно кажучи -реакцію музикантів уявити досить важко. |
Богдан Іванишин | 20 Лютого 2012, о 22:56 |
Адміністратор |
Випадок, у цю суботу на весіллі... Відіграли переше відділення, класично українським репертуаром, друге відділення почали мішати Англію, Польщу, Італяно, але приходить дружба і хоче Одесу... Ну ми в принципі на замовлення граємо Росію, тим паче "дрес коду" на початку не було, ну починаємо гатити... В кінці пісні підходить Вуйко років 55 - 60 і починає правити нам парастас! Тоді кажи - не - кажи йому що дружба хтів, йому по цимбалах! Ну якось вгомонився, в третьому заході підсів до нас за стіл, і зачепив бесіду про УПА... Ну я з ним розговорився на тему... так і не зчулився коли вже тре було грати 3 захід... Ну ми звичайно з вуйком порозумілися, ми на нього і він нас, зла не тримав, але після кождої пісні стояв біля нас, і вслухався в першу вокальну фразу, чи ба не Російські мові... Напарник мій Сєрий жартома казав, бачучи позитивну реакцію вуйка, - ФОРМАТ! |
Piano Man | 7 Березня 2012, о 20:42 |
Користувач |
Як на мене неважливо, на якій мові звучить пісня.так,я Українець, я цим горджуся,але конкурентноспосібної української естради,яка могла б протистояти російській попсі на жаль немає. |
Юрій Бульбах | 7 Березня 2012, о 20:52 |
Модератор |
От для розвінчування таких міфів і служить наш сайт і досвід багатьох, присутніх тут музикантів. |
Piano Man | 7 Березня 2012, о 21:09 |
Користувач |
Юрій Бульбах, тоді можливо назвете пару виконавців,а то й пісень.Як на мене таких хітів.які були в 70-80их роках в українській естраді давно нема і поки що не було.Дзідзьо і Sex Shop Boys не в рахунок. та й вони як на мене не показують українську культуру у негативному світлі.Це західноукраїнський аналог Вєрки Сердючки. |
Юрій Бульбах | 7 Березня 2012, о 21:24 |
Модератор |
Я не знаю що з чим ви порівнюєте, але перечитайте тему спочатку і побачте скільки людей підтвердило, що успішно (!) відпрацьовують виключно на українському репертуарі. Смішно перераховувати, звичайно, але навскидку з відносно сучасних виконавців - ТІК, Пономарьов, ВВ, Вася-клаб, Мандри, MadHeads XXL, Тарас Чубай. Якщо вам ближчі Шатунов і Кіркоров - мої вам співчуття:) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти