Віктор G. | 15 Липня 2011, о 23:09 |
---|---|
Користувач |
Прикро чути подібні переконання. Але це вже тема не для нашого форуму. |
Микола Долішний | 16 Липня 2011, о 10:36 |
Користувач |
Доброго дня.Завдяки правильно поставленівй роботі сайту,де викладаються виключно укр.мінуси,мабуть через пару років,просто не буде так стояти питання.Є велика база даних,хороші аранжування,що душа бажає,ще самому повчитися.Ще раз повторюся,це лиш питання часу. |
Володимир Боршош | 16 Липня 2011, о 13:11 |
Користувач |
У мене за час роботи були різні варіанти замовлень.Бувало просили без жодних російських пісень, бувало що і навпаки - без українських. Можемо відіграти угорське весілля тільки на угорському репертуарі. Але в переважній більшості потрібно грати все підряд - в основному те що крутять по радіо і ТБ. |
Володимир Боршош | 16 Липня 2011, о 14:53 |
Користувач |
Забув дописати - чи знає хто де можна скачати сучасні українські танцювальні пісні(плюси).Буду дуже вдячний... |
Богдан Іванишин | 17 Липня 2011, о 16:07 |
Адміністратор |
В контакті, через програму - VK Music 4. |
Олег Гаврилюк ... | 1 Листопада 2011, о 00:47 |
Користувач |
Відпрацювати весілля виключно на українському репертуарі не проблема, пісень багато. Проблема в іншому, до певних пісень люди привикають, як до сигарети і на це не можна не зважати. Я на халтурі використовую до 80% україни, а решту хоч не хоч, для жінок бальзаківського віку мус виконати кілька реечей Стаса Михайлова, звісно "Одесса", "Децтво" є ще селе де конче грати "Чорные глаза" - не заграєш, значить хринові музики. Вартовіддати належне промовтерам російської попси, ті пісні навіть з "холодилька" грають, люди їх вивчають на память і хочуть чути те, що знають. Тому ігноруфати такі факти, справа небезпечна. |
jktu | 10 Листопада 2011, о 21:20 |
Користувач |
Сезон відкатали без Єтіх тоб то абсолютно,на наступний замовлення є так що не переймаємось,інструменталки,зарубіжні пісні в програмі є,але більше 4-6 не виконується |
Віра Верле | 13 Листопада 2011, о 23:54 |
Користувач |
Як правило одна-дві проскакують російські і то рідко, але як приємно коли нема жодної -і в кінці гості тобі дякують за відсутнісь рос. пісень! |
edeljveys | 14 Листопада 2011, о 00:15 |
Користувач |
ХЛОПЦЯМ ЗІ СТРИЯ СЛАВА ! ТАК ТРИМАТИ ! |
Маляр Василь | 7 Лютого 2012, о 18:48 |
Користувач |
Спокійно можна працювати на українському репертуарі.Декілька разів підходили до нас молодий з молодою і просили,щоб на весіллі не було російських пісень.Як це не дивно,весь цей російський непотріб більше хочуть не в містах,а в селах,де здавалося б,мав зберегтись український дух.Взагалі-то,побажання замовників бувають різні.Якось ми грали в Львові, в Парк Блюзі,підійшов до нас молодий і заявив,що він нам платить і щоб він не чув на весіллі жодної польки.Не знаю,чим йому польки так невгодили.Ледве його потім гості вмовили,але сказав,щоб не частіше,ніж через 5 пісень. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти