Bogdan Nestor | 20 Січня 2011, о 20:09 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня всім! Хочу спитати поради, чи варто купляти окремо мікшер і підсилювач чи активний мікшерний пульт, а якщо активний то якої фірми? |
Zh_serhij | 20 Січня 2011, о 21:20 |
Користувач |
однозначно окремо
|
Bogdan Nestor | 20 Січня 2011, о 22:05 |
Користувач |
а можете обгрунтувати чому...тому що я в тих дєлах не дуже.. |
Yulianovich | 21 Січня 2011, о 01:40 |
Користувач |
http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=132137 Тут ця тема обговорювалась. Раджу топікстартеру перечитати всю гілку мікшерів цього форуму. |
Андрій | 13 Березня 2011, о 17:45 |
Користувач |
Багато людей користуються активними мікшерами і жодних нарікань. Наприклад, не чув поганих відгуків про DYNACORD POWERMATE 1000-2, чи DYNACORD POWERMATE 1000-3. |
schumi | 19 Березня 2011, о 13:39 |
Користувач |
В залежності від потреб.Якщо комплект не великий, та повинен максимально бути мобільний, в принципі згідний з Андрієм. Варіант DYNACORD POWERMATE напевне найкращий. Досить потужні, з надійністю теж на високому рівні, 2 ХОРОШИХ ревера, мала вага і все в одній коробочці. Фактично дві акустичні стійки, дві акустики (наприклад EV Z4 ) кабеля, мікрофони,цей пульт - займають мінімум місця навіть в легковій машині,та й час на комутацію і визвучку - невеликий. Звучать "мясисто" - конструктивно закладений LPN -фільтр, можна сказати дуже комфортне звучання (трохи прикрашає). " щоб добитись поганого звучання треба ПОТРУДИТИСЬ ". Хто працює на DYNACORD POWERMATE думаю важко "пересадити" на інший пульт... Як на мене звучить краще ,ніж Allen&Heath PA-12CP чи Yamaha EMX5016CF Ще якби ціна так не "КУСАЛАСЬ"............... Якщо використання комплекту більш професійне - озвучки, використання різних обробок, використання мультікору, декілька моніторних ліній.... тоді окремо пульт підсилювач, обробку.. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 19 Березня 2011, о 21:42 |
Користувач |
ZECK PD звучить дость пристойно ,а враховуюючи ціну, надав би йому перевагу перед power mate |
Ігор Подолянюк | 27 Квітня 2011, о 23:20 |
Користувач |
А я користуюсь BEHRINGER PMP1280S EUROPOWER (http://www.sound-trade.ru/item/id1018/). Маєм те,що маєм! |
Roman | 2 Травня 2011, о 00:43 |
Користувач |
Активні мікшерні пульти, які мені траплялись, були всі по 4 Ом. Чи бувають 8 Ом? |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 2 Травня 2011, о 11:52 |
Користувач |
Бувають ...є в мене такий 2-300 на 8 ом |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти