Василь | 12 Лютого 2011, о 17:12 |
---|---|
Користувач |
Перепрошую ,випадково,нажав на букву"Ц",хай йому грець!Дуже цікаво! |
Олег Навратюк | 21 Лютого 2011, о 07:34 |
Користувач |
Цілком згоден з Вами. це гарна думка! |
romamuz | 21 Лютого 2011, о 12:39 |
Користувач |
Класно, але тільки Український репертуар. |
Dashka225544 | 13 Березня 2011, о 14:14 |
Користувач |
Ідея чудова, але спочатку треба назбирати матеріал, тобто пісні, а потім уже запроваджувати!!а краще провести "пробну" версію!!!буду якісніший результат!! |
SHARIK | 13 Березня 2011, о 15:42 |
Модератор |
ПРОПОЗИЦІЯ: Використовувати кращий матеріал з конкурсу вокалістів ( І не тільки переможців).
|
Yulianovich | 13 Березня 2011, о 16:18 |
Користувач |
А що з конкурсу вокалістів використовувати? Там переважно роботи з використанням чужих фонограм. Караокєрів по радіо не транслюють - авторське право забороняє. А ті кілька робіт що є, це крапля в морі. Звісно що хотілося б почути щось свіже і нове. Можливість фігурувати в ротації може спонукати до творчості виконавців, користувачів порталу. Та і не тільки виконавців, а й аранжувальників, звукорежисерів, авторів музики та слів пісень. |
Dashka225544 | 13 Березня 2011, о 18:29 |
Користувач |
Тоді використовувати тільки авторські речі!!!і заснувати своє радіо, авторське!!! |
Віктор Крутей | 14 Березня 2011, о 00:34 |
Користувач |
Моє --- ТАК ! Таке радіо потрібне, /я маю на увазі радіо з укаїнським репертуаром/ і роботи бля нього не початий край. враховуючи особливості цього сайту . 1. Зібрати і систематизувати творчі доробки, вже відомих естрадних виконавців та гуртів сучасності. 2. На мою думку ,один із розділів потрібно відділити творчості , яку просто вижили з ефіру "форматом" і " квотами" --- це "Наші цегендарні імена ". 3. Патріотисна пісня 4. Дитяча пісня. 5. Українська забава. 6. Дати можливість показати себе молодим виконавцям, новим творам --- " Нове на СТАРТІ " 7.Вечірній ефір , можливо можна було б , відділити для діджеїв , для їх реміксованих творів, клубної музики. /Нехай молодь відривається в онлайні / Я вважаю, розпочати потрібно із фонотеки, відкрити сторінку для накопичення матеріалу. |
Shyko | 17 Березня 2011, о 00:58 |
Користувач |
Ідея супер! Можна буде крутити молодих виконавців, я наприклад, сам пишу, а також крутити просто україномовну музику. Матеріалу вистачить. Вам мабуть відоме таке "Є-радіо" виключно україномовне , воно є тільки в інтернеті. Наш портал буде мати своє. |
Shyko | 17 Березня 2011, о 01:05 |
Користувач |
Не робіть проблем! Україномовного матеріалу є море! Заходите на портал ФДР і там свіжа Українська музика, спеціально є розсилка для радіостанцій, що б брали. Там тільки українська музика. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти