Gerika | 13 Квітня 2012, о 18:50 |
---|---|
Користувач |
Класненько, нарешті всі хто полюбляє писати чи співати пісні, може "засвітити свою творчість на люди" аж на всю нашу прекрвсну країну. І до речі практично безкоштовно, що важдиво! Ну і так як я з славного м. Рівне, то мені дуже приємно що саме наше місто в цьому експерименті найперше, думаю цікавих авторів та виконавців у нас в місті має знайтись на що і сподіваюсь. А адміністрації сайту велике спасибі за такий приємний сюрприз. Дай вам Бог здоровья! |
Оксана Шостак | 22 Серпня 2012, о 00:42 |
Користувач |
А у мене радіо не працює. Тобто раз працює, десять - ні. А хочеться, щоб працювало) |
Iryna | 2 Жовтня 2012, о 12:34 |
Користувач |
Skażit, budlaska, a chomu na konkursi wokalistiw dlia wyhrashnyh nemaje nawit symwolichnyh pryziw? |
Юрій Бульбах | 2 Жовтня 2012, о 15:30 |
Модератор |
Призи є, на фінальному конкурсі в реалі. |
Роман Метельський | 3 Жовтня 2012, о 08:30 |
Засновник порталу |
1 грудня відбудеться конкурс вокалістів в реалі "Зимові Зустрічі" - тут уже і будуть призи. |
Олексій | 4 Листопада 2012, о 19:17 |
Користувач |
Щиро прошу адміністрацію перевірити роботу радіо. Це моє єдине улюблене інтернет радіо. Я його просто обожнюю. Але останнім часом воно більше непрацює аніж працює. Будь-ласка полагодіть його!
З.І. користуючись нагодою хочу подякувати за цей прекрасний портал. Це просто величезна скриня набита коштовностями! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти