Діма Аксюк | 19 Травня 2011, о 21:04 |
---|---|
Користувач |
треба прослуховувати наживо на апараті а не писати в вав на різних деках з різним старанням якості.І ще раз кажу просто в кого винекне питання па50сд чи па 50 хай послухає уважно обоє! а мені доказувати нетреба так як в мене це питання давно вирішене. |
Злий | 19 Травня 2011, о 21:09 |
Модератор |
>>треба прослуховувати наживо на апараті а не писати в вав на різних деках з різним старанням якості. А хто говорить про різні? Я тільки за порівняння на однаковому апараті, в однакових умовах, "сліпим тестом"... |
Діма Аксюк | 19 Травня 2011, о 21:12 |
Користувач |
хто буде брати то полюбе зможе прослухати обох.я наразі немаю бажання їхати 50км.щоб зробити такий запис. |
romamuz | 19 Травня 2011, о 21:53 |
Користувач |
Опа, хлопці, схоже я пропустив цікаву дискусію. Я так зрозумів що ПА50 сд звучить гірше ніж ПА50(щось мені слабо віриться, але все може бути). Перш за все: їх звучання потрібно порівнювати на апараті, з однаковими настройками як аппарату так і клавіш. Так і головне- мідяшка має бути та сама !!!! Причина у швидкості передачі даних відпадає, тому що сд має більшу швидкість аніж флопік. Можливо корг з часом почав халтурити, та випускати гірші компоненти, або ж має інших постачальників комплектуючих ніж він мав раніше. |
Діма Аксюк | 19 Травня 2011, о 22:16 |
Користувач |
незнаю яку швиткість зіграє флопік бо там можна відтворювати обі пісні відразу так як є 2 плеєри так і загнати в память витягнути дескету а мідяха все одно буде грати так що швиткості для програвання вистачає а от комплектуючі пішли дійсно гірші і поломки більш часто трапляються в сд |
Назар Рибак | 19 Травня 2011, о 23:12 |
Модератор |
а от комплектуючі пішли дійсно гірші і поломки більш часто трапляються в сд
Щось забарахлив Корг видно! |
romamuz | 20 Травня 2011, о 12:45 |
Користувач |
Ну це ще не доведено, але як показує практика, найкращий друг музиканта при купівлі нового штрументу є його вуха. Тому панове, слухайте уважно, та не ведіться на "щирі" поради продавців(яких хлібом не корми, дай щось спихнути, або втулити), звісно я не кажу за усіх продавців. |
SPavel | 20 Травня 2011, о 16:34 |
Користувач |
Доброго дня всім.. |
Діма Аксюк | 20 Травня 2011, о 17:58 |
Користувач |
Настройки однакові і стилі однакові, там нема такого мікшера, як у па500 |
romamuz | 20 Травня 2011, о 20:28 |
Користувач |
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти