romamuz | 21 Лютого 2011, о 20:41 |
---|---|
Користувач |
Якщо тамбурін не серйозний нструмент, то переглянте це відео ( http://www.youtube.com/watch?v=zXpk9Ctlv-I ), там я на ньому граю. |
Vitaliy гурт ... | 21 Лютого 2011, о 20:45 |
Користувач |
ну я ж писав, що тамбурін то є СЕРЙОЗНИЙ інструмент!) читайте уважніше!))) |
romamuz | 21 Лютого 2011, о 20:49 |
Користувач |
Та прочитав, все гуд. І клавішу я називаю напів-живю грою, алеж це краще ніж фанера. |
romamuz | 22 Лютого 2011, о 10:29 |
Користувач |
Якби там не було, та на відміну від фонограми гра на клавіші(напів-вживу) заставляє музиканта розвиватися, займатися, прописувати стилі, редагувати звуки і т.п. А це вже творчість, а не копіювання оригіналу. Звісно що на клавіші можна навіть грати двома пальцями( мажор одним, мінор двома), але з таким підходом щось серйозніше від польки-бздуньки та вальсу "ой у полі бик усцявся" ви не зіграєте. Скор ноутбучників з однаковими фонограмами замінять ді-джеї, а музикати які грали, так і будуть грати, і попит на них буде ще більшим. А потім, коли в повну силу вступить закон про авторське право, то і ді-джеям і ноутбучникам доведеться шукати роботу, бо нерентабельно стане сплачувати роялті. Так, я використовую чужі фонограми, але я з них потихеньку злажу, бо знаю що скоро зовсім доведеться від них відмовитись, і вам раджу, якщо хочете лишитися в течії. |
Злий | 22 Лютого 2011, о 10:39 |
Модератор |
>>Якби там не було, та на відміну від фонограми гра на клавіші(напів-вживу) заставляє музиканта розвиватися, займатися, прописувати стилі, редагувати звуки і т.п. А це вже творчість, а не копіювання оригіналу. Це Ви, Романе, так робите і лічені одиниці. Решта жебрає стилі і патчі на всіх форумах в кожній другій темі. Так що проблема все ж таки в людях... |
romamuz | 22 Лютого 2011, о 10:43 |
Користувач |
Повністю з Вами пане Ростиславе згідний, але ж ми тут сидимо на форумі і розжовуємо людям що скоро прийде час коли їм (тобто фонограмщикам) доведеться шукати нову роботу, якщо вони не почнуть працювати над собою. |
SHARIK | 22 Лютого 2011, о 11:39 |
Модератор |
Доброго здоровя Всім!!!! Тема ( мінус - в живу ) дуже актуальна і потрібна, але шановні спустіться на " грішну землю", подивіться що робиться на УТ 1 " Ранкова Зірка", і других телепередачах, чого вчуть і які рекомендації дають виконавцям наші " мастисті". Слюдуюче... Я відсліковував, як проводились конкурси ( районного маштабу на шкільному рівні ) до Незалежності, Крути і т.д, тепер ще й до памяті В. Івасюка готують. Всі тільки ЗА ФОНОГРАМИ, не зважаючи на якість ні підбір тональності, " ріжуть, скубать" навідь плюси.... Жива музика виживе тільки в елітних ресторанах і дав би Бог, в музикантів, які не хочуть загубити свій ТАЛАНТ!!! На переферії, "як включали так будуть включати" - хіба би СВІТЛА НЕ БУЛО!!!!
|
romamuz | 22 Лютого 2011, о 12:12 |
Користувач |
Як не буде світла, то буде генератор. |
Злий | 22 Лютого 2011, о 12:24 |
Модератор |
- Разруха, Филипп Филиппович! М. Булгаков, "Собаче серце", 1925 рік... |
Vitaliy гурт ... | 22 Лютого 2011, о 12:27 |
Користувач |
....Сиджу, і думаю, чому одних так гнітить виконання під фанеру, а я не відчуваю якогось дискомфорту, хоча із задоволенням працював би з живим колективом, якби випала така можливість. І от якого висновку я дійшов: я закінчив диригентсько-хоровий відділ муз-училища, зараз закінчую муз-пед, на тому ж відділі, і позеціоную я себе не як ІНСТРУМЕНТАЛІСТ, а як ВОКАЛІСТ. Так, я володію клавішними інструментами, але сказати, що я інструменталіст, у мене язик не повернеться ніколи!) Може тому і совість мене не мучить, що співаю під фанеру, бо інструментом моїм є голос, і професія моя співати, чим я і займаюсь на весіллі! Я спробував поставити себе на місце весільного музиканта, котрий є саме ІНСТРУМЕНТАЛІСТОМ, і уявив, що би було, якби так склалися обставини, що мені доводилось би співати під плюс 90% репертуару, при чому 89 % не під свій плюс, а чужий:))) Та я би так само був незадоволений, і злий на обставини, котрі мене до того привели!) Тому, все переосмисливши, хочу висловити своє розуміння всім інструменталістам, котрі змушені працювати під мінус!!!!!!!!!) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти