krid | 29 Листопада 2016, о 05:08 |
---|---|
Користувач |
Ваші порівняння безглузді - Наприклад електрона сигарета - за допомогою якої,можна позбавитися шкідливої звички.а на рахунок : гумова жінка...так не у всіх є можливість - різні вади і тд...тому він, вона - вибирають самі свої особисті потреби. Більш безглуздих коментарів я не бачив,якщо ви думаєте, шо одна розумієте значення простих слів, і висловів, тоді вам не на цей форум, і не в цю гілку!!! Читаючи ваш коментар - висновок : ви є нервовохвора людина. Вибачте, але в мене з цим все в порядку!!! Якщо ви по спеціальності психіатр,або звязані з цією професією? То ваш висновок знову не доречний в музичному форумі. А якщо по темі : хочеш грати наживо - грай ніхто незабороняє,але іншим невказуй !!! Ця репліка вказує на те що ви не Уважна, і вмієте читати тільки поміж рядків!!! Мої поради, перш за все коли спілкуєтесь на форумах, уважно читайте назву теми, і перед тим як щось написати, переконайтесь, що ваші репліки дійсно будуть по темі!)))) Коли робити якісь висновки, або заперечення, в бік якогось учасника форуму, хоча б перечитайте його пости, а не пишіть просто так, щоб щось написати! ЦЕ НЕ ВИХОВАНО!!! На рахунок останьої вашої фрази якщо знайдете в моїх репліках(постах), таке ствердження! Я перед вами вибачусь!!! але я наголошую це повинно бути ствердження!!!! |
mod muz | 3 Грудня 2016, о 05:12 |
Користувач |
- «музикант повинен виконати ту річ, яку замовили люди. На то він і музикант, а не "включайлик"(про що мені також говорили-пробачаю!). Музикант повинен вміти грати, а цих "ноутбукщивків" треба гнати, які не знають акордів(хоча б!), гнати вшию цю пацанву!» - :я за таке і коли потрібно і дуже треба то обов'язково буде виконуватися і гратися, …. зараз нема сенсу, гроші майже одинакові… деколи в тому свій (+) і перевага Є.. - «…на той світ відправив…А так терплю…бо, попри всі свої численні недоліки я віруючий хрестиянин... …..А мораль? Гідність?Чесність? Достоїнство ,на них що вже висратись можна????...Хрестиянський обовязок спасати заблудших,на кінець...)))» - :таких П*** та С*** чули і знаємо багато – дуже добре, що їх менше ніж вони самі пишуть про такі і таки П…))) - «…Єлектронна сигарета!, Гумова жінка!, тай в принципі і їжа для космонавтів підійде!...» - :порівняння не в тему і ні до чого - не обговорюється, без слів… - «…хочеш грати наживо - грай ніхто не забороняє, але іншим не вказуй !!!» - :не потрібно робити висновки з того, що комусь вздумалось щось написати – слово «бізнес» ніхто не викинув і багато знають що це означає,….. а як, коли, де і звідки це вже питання 2-е? (мої коменти також не є і не будуть зразковими де кому) Інші коментарі обговорювати більше нема сенсу та й не хочу – працюйте в своє задоволення і заробляйте !!! …… Чи на ноуті чи в живу (хоть на одній сопілці з бубном та ноутом) - аби люди вас підтримували, раділи та зрозуміли…
|
Roma Good | 4 Грудня 2016, о 05:29 |
Користувач |
50 сторінок розмов, і мені захотілося написати. І ось про що. Тут розмова йде про Музикантів(ті, що грають, чи колись грали, тобто вміють дати собі раду з муз. інструментом), і про тих хто користується ноутом... Я тут про інше. Є команди в якій 4 лабухи мають консу позаду, в 3 абсолютний слух(для прикладу), валять так, шо сі шуби завертают. А гості сидять - не танцюють, а в кінці хтось з маси скаже "смур". І навпаки: 2-3 чувачки з ноутом і сякою-такою клавішою таку зроблять забаву, що народ ще довго згадуватиме і буде дякувати. І тепер на це все дивлюся зі сторони замовника: кого б я взяв собі на забаву? Якщо будуть одні музиканти гостями - то брати перших і кайфувати від лаби, а якщо гості не обовязково музиканти? - тоді кого? Виходить те, що роблять весільні музики тепер - це не тільки треба бути музикантом, а ще й вміти домовитись про достойну оплату, (чув такий вислів: грати вміє, а домовитись - ні), вміти побачити-відчути настрій публіки, використати найцікавіший репертуар.
|
SHARIK | 4 Грудня 2016, о 13:09 |
Модератор |
Roma Good... Будьти чесними,хоч самі перед собою на рахунок :" двох,трьох чувачків з ноутом"... Таким складом, зробити " диво",на халявних ( мінус,плюс) і зірвати бабло можна було ще пару років тому,АЛЕ НЕ ЗАРАЗ!! Замовник може частково "глухий",але не дурний..Не памятаю чи писав вже про це,але музиканти з Франківська вже лажанулись в Борщові на день вишиванки працювали в Палаці студентів,2 РОКИ ТОМУ ( наголошую не вчора) ( ціна питання мені не цікаво)...Але йшли в похід з почестями, а ноут забрав господар в процесі і - ГАТА... Ще комусь навести приклад? Не стараюсь всрати нікого,БО САМ ТАКИЙ..., але працюймо ТАК, шоб нам ЛИЦЕ НЕ ЛУЩИЛОСЬ,після взятих нами ГРОШЕЙ. |
bodja bear | 5 Грудня 2016, о 00:04 |
Користувач |
Думав ще щось написати....але ну нахєр....так тот всім пофіг.... Шарік все чотко |
bodja bear | 6 Грудня 2016, о 16:51 |
Користувач |
Сьогодні хлопаки ,перший раз сина свого відвіз в гурток малярський, він в мене проявляє здібності до малювання ,ліпнини скульптури і все таке....А тепер сиджу і думаю а може неварто...їздити, вчитись ,трати гроші на то все....не факт що він зможе досягнути вершин Мікельанджело,Малєвіча і тд...може піти по накатаній схемі лабухів...)))) .купити йому принтер і хай роздруковує картини які йому сподобаються а буде говорив що то він намалював....як думаєте проканає????? |
Dj_Yura | 6 Грудня 2016, о 23:49 |
Користувач |
Сьогодні хлопаки ,перший раз сина свого відвіз в гурток малярський, він в мене проявляє здібності до малювання ,ліпнини скульптури і все таке....А тепер сиджу і думаю а може неварто...їздити, вчитись ,трати гроші на то все....не факт що він зможе досягнути вершин Мікельанджело,Малєвіча і тд...може піти по накатаній схемі лабухів...)))) .купити йому принтер і хай роздруковує картини які йому сподобаються а буде говорив що то він намалював....як думаєте проканає????? Порадьтесь з дружиною, вона точно знає! |
krid | 7 Грудня 2016, о 01:04 |
Користувач |
Сьогодні хлопаки ,перший раз сина свого відвіз в гурток малярський, він в мене проявляє здібності до малювання ,ліпнини скульптури і все таке....А тепер сиджу і думаю а може неварто...їздити, вчитись ,трати гроші на то все....не факт що він зможе досягнути вершин Мікельанджело,Малєвіча і тд...може піти по накатаній схемі лабухів...)))) .купити йому принтер і хай роздруковує картини які йому сподобаються а буде говорив що то він намалював....як думаєте проканає????? Пане Богдане! Ні в якому разі не робіть з дитини на початках жертву прогресу, нехай ходить вчиться, так хоть буде надія що мистецтво ще буде існувати, а купите принтер, на коріінні зарубаєте здібність дитини. Ніхто не знає хто ким стане, але можливість дитині до саморозвитку треба дати, а потім він сам визначиться ким йому бути,чи тим хто творить!,чи тим хто відтворює! |
bodja bear | 7 Грудня 2016, о 04:05 |
Користувач |
Пане Богдане Просто Бодя, пане богдане хай до мене так ті звертаються, хто мені гроші винен...)))) |
Dj_Yura | 7 Грудня 2016, о 05:17 |
Користувач |
Народ, яка вам різниця хто як заробляє гроші. Якщо людина може взяти АСУС і заробити більше ніж Ви - начить вона того ВАРТА. Хочете показати, що Ви кращі - вперед строрюйте кантору і покажіть, що АСУСНИКАМ в тому світі місця не має... Слабо..? А ви тут бла, бла... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти