Vitaliy гурт ... | 24 Березня 2011, о 23:55 |
---|---|
Користувач |
Я користуюся мінідиском, і про асуси навіть думати не хочу) Планую цього року придбати Сortex HDC-500, чи щось в тому роді, я тільки за професійні програвачі, ніякі асуси)) А щоб асус звучав, то треба купити зовнішню звукову плату, і все буде ок) |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 24 Березня 2011, о 23:57 |
Користувач |
Roman Spivak, ..Згіднийі,І я про то, що твій корг буде звучати -дупа,як його не подавай в соусі чи маринаді |
romamuz | 25 Березня 2011, о 00:02 |
Користувач |
Ну мінідиском то добре. але не дуже зручно, та і для того щоб все звучало. то і весь апарат повинен бути підігнаним ідеально. |
Vitaliy гурт ... | 25 Березня 2011, о 00:05 |
Користувач |
Я настільки звик до мінідиска, що мені дуже навіть зручно) та й апарат за останні роки вже підігнав до певного рівня. |
romamuz | 25 Березня 2011, о 00:10 |
Користувач |
А як, і які фонограми потрапляють до твого мінідиска. Саме головне- то першочерговий матеріал. |
Богдан Іванишин | 25 Березня 2011, о 00:15 |
Адміністратор |
Підтримую Романа Співака ! Звичайно при якості наших "вавок" наші "Пе - Ашки" взувають то всьо гі ..но ! Я з вами згоден Віталію "на чому писана фононграма " та як раз в основному зараз пишуть тими нещасними віртуальними звуками - які хіба можна використовувати як підклади! Скажу чесно що коли починаєш добавляти "желізо" ту саму "Пе - Ашку" то самі якіснші віртуальні звуки просто тухнуть на фоні "желізного" інструменту а на апараті то взагалі капец! Лажа! Ми зараз практикуєм писати повністю живі звуки , Бас, акордеон, гітара.(Ел.і акустика) І машинка або з па -50 або маю живі семпли з Тами, Ямахи,Людвігу! Для прикладу послухайте нашу - "Я піду в далекі гори (Сєрий і Бодя)". Звичайно мова йде про"лайф звук" Якщо денс то вже питання складніше! Але ми примудрялися писати живий бас на денс,транс, елекро, і обробивши його як слід - звучав просто клас! Що стосується моніторів - то кожному своє! Ми висвітлили цю тему мені здається не погано і користувач форуму зможе знайти альтернативу та яка йому потрібна! Особисто я за монітор!!! Переваги очевидні - Чуєш себе (Менше хрипниш , і чистіше співаєш) Не "давиш" на людей "волюмом" і частотами яких тобі коли стоїш за порталами - бракує! Але як кожному їх комутовати то вже справа індивідуальна. Хочу подякувати користувачам такі як : П. Віталік, П.Ігор Гарвас, П. Роман Співак та ін. !!!! За змістовну розмову і думку! Особисто я для себе теж зробив деякі корективи і не цураюся вчитися в розумних людей! З повагою до Вас Бедзю! PS . - користуюся при роботі зовнішною саунд картою "Lexicon" звучання мінідиску не програє! |
romamuz | 25 Березня 2011, о 00:15 |
Користувач |
Микола, я мабуть пагано зрозумів, що мій корг звучить як дупа, тоді знаєш, така собі гарна дорога дупа получається. Звичайно, ніякий самограй живяк не замінить, а вавки та мптришки той же живяк тим більше. |
romamuz | 25 Березня 2011, о 00:21 |
Користувач |
Про що мова, ми порівнювали на студійних активних "адамсах" звучання мінідиска та мого айфона, закинули однакові треки, айфон виявився кращим. |
Vitaliy гурт ... | 25 Березня 2011, о 00:22 |
Користувач |
Використовую тільки якісні мр3, перед записом ставлю кілька плагінів, а саме еквалайзер і компресор, щоб всі фонограми звучали приблизно одинаково. На копмп'ютері стоїть звукова карта 24-бітна M-audio, з якої і посилаю сигнал на міні диск, пишу в реальному часі, бо так мені чогось більше подобається, ніж через цифровий вихід, може тому, що люблю з такими речами побавитися) І в кінцевому резільтаті все нормально звучить) |
Vitaliy гурт ... | 25 Березня 2011, о 00:30 |
Користувач |
п. Бедзю, згідний, що жив'як, то є жив'як, але, як аранджувальник, мушу стати на захист віртуальних інструментів) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти